Katriina-Kestin pitopalvelu toimittaa suolaiset ja makeat, kakut ja salaatit tykötarpeineen kaikenlaisiin juhliin synttäreistä muistotilaisuuksiin.

Katriina-Kesti on palveleva lounaskahvila keskellä Tervoa, kauniissa rantamaisemassa Salen alapihalla. Monipuolinen pitopalvelu toimii niin kahvilassa kuin asiakkaiden luonakin.

Katriina-Kesti on paitsi suosittu lounasravintola, myös suosittu pitopalveluyritys. Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla onnistuvat monen sorttiset tilaisuudet erilaisissa ympäristöissä. Yrittäjä Eija Ursinius kertoo pitopalvelun pelaavan joustavasti, asiakkaan tarpeiden mukaan.
– Juhlatilaisuudet häistä syntymäpäiväjuhliin ja muistotilaisuuksiin onnistuvat tarvittavalla kattauksella. Tilaisuudet voidaan järjestää joko lounaskahvilamme tiloissa tai asiakkaan kanssa sovituissa muissa tiloissa. Meiltä löytyvät kaikki pitopalvelut ja kuuntelemme mielellämme asiakkaidemme toiveita. Monet Tervon yrityksistä ovatkin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme jo viime vuosituhannelta asti, Eija Ursinius kertoo.

Kesätervolaisten kohtauspaikka

Vuonna 1995 perustettu Katriina-Kesti avataan jo varhain. Kuudelta saapuvat ensimmäiset asiakkaat ja lounasaikaan on ajoittain tungostakin.
– Kuudelta tulee vakioporukka avaamaan päivänsä ja silloin on hyvä olla tuoretta purtavaa ja vastakeitetyt kahvit valmiina. Aamukahvin lisäksi meiltä saa tietenkin maittavia lounaita, pizzaa, jäätelöä, virvokkeita, kahvia ja olutta ja muita juomia A-oikeuksin. Meillä on myös 18 hengen kabinetti yksityistilaisuuksiin tai kokouksiin, Eija Ursinius kertoo ja toivottaa kaikki kesätervolaiset ja matkailijat tervetulleiksi Katriina-Kestiin, kauniiseen savolaiseen järvimaisemaan Tervonsalmen rantaan.

p

Katriina-Kesti
Laituritie 1, 72210 Tervo
puh. 017 387 2142 / 040 559 4158
ma – to 6 – 18, pe 6 – 20, la 7 – 18
su 8 – 18
info@katriinakesti.fi
www.katriinakesti.fi