Fit Wokin yrittäjät Pia ja Henkka Snellman tekevät työtään sydämellä, mutta pilke silmä-kulmassa.

Laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista! Ravintola Fit Wok on vastaus liikkuvien, itsestään huolta pitävien ihmisten toiveisiin.

Viime kesänä avattu Fit Wok on otettu vastaan innolla. Ruoka valmistetaan terveellisistä raaka-aineista ilman säilykkeitä ja valmismarinadeja, lisäaineet minimoiden. Paitsi että ruoka on hyvää ja maukasta, ravintola pystyy täyttämään myös tiukkojen ruokavalioiden vaatimukset.
– Fit Wok sopii terveydestään huolta pitäville henkilöille. Meillä viihtyvät myös ne asiakkaat, jotka eivät pysty yleensä ulkona syömään. Valmistamme annokset tarvittaessa yksilöllisesti ja mikäli ruoka-aineita tarvitsee punnita, se onnistuu, Pia ja Henkka Snellman kertovat.

Vastaus vaativaankin ruokavalioon

Kokemusta vaativista ruokavalioista on tullut yhteistyökumppani KalPan kautta. Esimerkiksi proteiinin tarve on urheilevilla miehillä suuri ja tällaiset asiat, kuten myös erikoisruokavaliot voidaan ottaa huomioon annosta tehdessä.
– Koska monet asiakkaamme liikkuvat paljon, se näkyy myös annoskoossa. Olemmekin saaneet palautetta siitä, että annoksillamme lähtee nälkä raavaaltakin mieheltä!
Snellmanit korostavat, ettei Fit Wok suinkaan ole pelkästään aktiiviurheilijoiden ravintola. Koska pohjan, täytteet ja kastikkeen voi valita mielensä mukaan, kaikki löytävät listalta omat suosikkinsa. Ravintolan asiakaskunta onkin ollut alusta lähtien laaja.

Tilaa työpaikalle tai nouda mukaan

Ravintola toimii lounasajan ulkopuolella á la carte -ravintolana. Lisäksi yritys toimittaa annoksia kuriiripalvelun kautta esimerkiksi työpaikoille. Ruoan voi myös tilata ennakkoon ja ottaa halutessaan take awayna mukaan.
– Olemme hyvällä paikalla Torikulmassa, joten meiltä on kätevä hakea päivällinen mukaan vaikkapa bussia odottaessa, Snellmanin vinkkaavat.

p

Fit Wok Torikulma
Haapaniemenkatu 22, 70100 Kuopio
puh. 044 979 4534
fitwok.kuopio@gmail.com
www.fitwok.fi
Myös Facebookissa