Yrittäjä Tiina Heinonen toivottaa tervetulleeksi Puijolle.

Puijon Torni on maamerkki, joka toivottaa tervetulleeksi Kuopioon niin turistit kuin paikallisetkin. Torni kohoaa 224 metrin korkeuteen Kallaveden pinnasta ja vierailijan silmien eteen avautuu poikkeuksellisen laaja näkymä suomalaiseen järvimaisemaan ja Kuopion kaupunkiin. Vuosittain Puijolla käy noin 80 000 ihmistä.
Maisemien ohella vierailijaa ilahduttavat monipuoliset palvelut. Tornissa toimii ravintola, kahvila ja matkamuistomyymälä. Puijon Majalta löytyy hotelli, ravintola sekä kokous- ja saunatilat.
Puijon Torni saa toistuvasti tyytyväisten asiakkaiden ylistäviä arvioita niin TripAdvisorissa, Googlessa kuin Facebookissakin.

Rentoa yhdessäoloa viinipruuvissa

Puijo tarjoaa ryhmille mahdollisuuden rentoon yhdessäoloon Torniravintolan viinipruuvissa. Puijon viinipruuvissa maistellaan viisi viiniä halutun teeman mukaan. Pruuvi voidaan järjestää puna-, valko- tai kuohuviineistä. Mahdollista on valita myös teemoja sesongin, maan, viinityypin tai vaikka rypäleen mukaan. Viinit maistetaan yhdessä pruuvin vetäjien kanssa, jotka esittelevät viinit ja tarjoavat annoksen viinitietoutta. Tilaisuus voi jatkua ruokailun merkeissä, mahdollisesti juuri löydettyjen viinin kera.

Aloita aamu Torniravintolassa

Torniravintolan aamiainen on ikimuistoinen tapa aloittaa päivä auringonnoususta nauttien. Valittavana on kolme erilaista aamiaispakettia: Puijo aamiainen, Raikas aamiainen ja Englantilainen aamiainen. Aamiaistilaisuudet järjestetään pääsääntöisesti klo 8 – 11 välillä, ja aamiaisen yhteydessä voi pitää myös kokouksen.

p

Puijon myyntipalvelu
+358 44 552 4810, myynti@puijo.com
Puijon Torni
+358 44 552 4887
Puijon Torniravintola
+358 44 552 4882
Puijon Maja
+358 44 552 4881

Puijontie 135, 70300 Kuopio
www.puijo.com