Tervetuloa kauden avaukseen ja viikonloppunäyttelyymme 6. – 8. huhtikuuta, toivottavat Jouko Talvinen, Tomi Inkeroinen ja Juha Eronen.

Puijon Pyöräpiste on pyöräkansan keskuudessa jo käsite. Yritys muutti alkuvuodesta avarampiin, valoisampiin ja käytännöllisempiin tiloihin Savonkadulle, kivenheiton päähän torilta.

Puijon Pyöräpiste palvelee asiakkaitaan nyt entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin. Uudet liiketilat ovat helposti saavutettavat ja siellä asiointi sujuu väljemmissä puitteissa kuin aiemmin.
– Tämä tila ja liikkeen sijainti on oivallinen. Torilta on helppo löytää tänne ja niin kadun varressa kuin Sokoksen pysäköintialueella on parkkitilaa. Tila on nyt katutasossa, neliöitä on enemmän ja valoa tulee suurista ikkunoista. Nyt mahtava valikoimamme pääsee oikeuksiinsa ja kauppaa sekä huoltoa sopii tekemään ilman että kyynärpiät kolokkaa, Jouko Talvinen kertoo tyytyväisenä.

Laaja näyttely huhtikuun alussa

6. – 8.4. eli viikon 14 perjantaista sunnuntaihin Puijon Pyöräpisteellä on vilinää tavallistakin enemmän. Perinteinen viikonloppunäyttely avaa kevätkauden ja kokoaa pyöräväen Savonkadulle kuulemaan kauden kuumimmat vinkit.
-Paikalla ovat maahantuojien edustajat uutuustuotteineen. Erikoisteemana tämän vuoden näyttelyssä on sähköavusteinen polkupyörä. Niiden valikoima on nyt entistä monipuolisempi. Helkaman ja Crescentin laaja valikoima on nähtävillä ja mukana on paljon muutakin mielenkiintoista, mitä ei välttämättä hyllyssä normiviikolla ole. Kannattaa tulla käymään näyttelyssä, Jouko Talvinen vinkkaa.

p

Puijon Pyöräpiste
Savonkatu 22, 70110 Kuopio
puh. 017 263 3273
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14
Jouko Talvinen: asiakaspalvelu, myynti
puh. 044 080 4863
Tomi Inkeroinen: asiakaspalvelu, myynti ja huolto
puh.044 588 4686
Juha Eronen: asiakaspalvelu, myynti ja huolto
puh.044 588 4686
info@puijonpyorapiste.fi
www.puijonpyorapiste.fi