Kun näet keltaisen Pullamobiilin, tervetuloa kahville tai vaikkapa herkulliselle vohvelille, Hanna Niskanen toivottaa.

Aeto Pullamobiili tuo tuoreet leivonnaiset, herkulliset vohvelit sekä höyryävän kahvin ja kaakaon niin isoihin kuin pienempiinkin yleisötapahtumiin.

Kun yleisötapahtumassa tarvitaan kestitystä, kurvaa hyvin varusteltu Pullamobiili paikalle.
– Pyörillä kulkeva Pullamobiilimme on varusteltu niin, että keittelemme kahvit ja kaakaot sekä paistamme tikkuvohvelit suuremmallekin joukolle. Luonnollisesti mukana kulkevat myös Aetoleipurin omat leivonnaiset. Valikoima räätälöidään tapahtumakohtaisesti, Hanna Niskanen ja Markku Kiiskinen kertovat.
Pullamobiili on jo ollut käytössä muun muassa Sataman uuden vuoden tapahtumassa, Vaalikiertueella sekä Tammimarkkinoilla. Juoksevalla vedellä ja sähköistyksellä varustettu kulkupeli on osoittanut toimivuutensa monessa paikassa.
Auto pakataan lähtiessä käyttökuntoon, joten paikalle saavuttaessa auto on myyntikunnossa saman tien.
-Tarvittaessa tuomme sähkön mukanamme ja löytyypä meiltä vuokralle myös 40 neliön juhlateltta.

Tilaa Pullamobiili tapahtumaasi

Aeto Pullamobiili pystyy helpottamaan suurten väkijoukkojen kahvintuskaa, mutta yhtä hyvin se sopii pienempiinkin tilaisuuksiin. Pääasiassa auto liikkuu Pohjois-Savon alueella, mutta kauemmaksikin voidaan tarvittaessa lähteä.
– Alkuvaiheessa Pullamobiili toimii lähinnä tilauksesta erilaisissa tapahtumissa, mutta jatkossa se saattaa pyörähtää myös asuinalueiden toreilla. Jos siis näet jossakin keltaisen Pullamobiilimme, niin poikkeahan kahville ja herkuttelemaan Leipomon tuotteilla, Niskanen ja Kiiskinen toivottavat.

p

Aetoleipuri Oy
Julkulan Leipomo
Puijonsarventie 20, 70260 Kuopio
puh. 050 919 6973
ma – pe 8 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi

Aeto Myymälä-Kahvila
Sammakkolammentie 6,
70200 Kuopio
puh. 050 919 6974
ma – pe 9 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi