Footbalance-pohjallinen yhdistettynä ilmaiseen jalka-analyysiin takaa oikean tossuvalinnan. Etenkin kun aikuisten juoksutossuilla on nyt Intersportissa 30 päivän tyytyväisyystakuu, Kuopion Intersport-yrittäjä Jukka Kankkunen kertoo.


Aikuisten juoksukengille kuukauden tyytyväisyystakuu Intersportista

Footbalancen jalka-analyysi ja yksilöllisten pohjallisten muotoilu kestää vain hetken. Kuopion Intersportissa pohjallisten testin voi suorittaa välittömästi juoksumatolla ja tehdä ostopäätöksen koelenkin jälkeen. Myös tossuilla on nyt koejuoksun jälkeenkin kuukauden tyytyväisyystakuu palautusoikeudella.

Footbalance-analyysin avulla on mahdollista suositella juuri sopivaa kenkätyyppiä, joka yhdessä yksilöllisten hyvinvointipohjallisten kanssa ennaltaehkäisee ja jopa korjaa monia asentovirheistä aiheutuvia ongelmia. FootBalance -hyvinvointipohjallinen on monipuolisempi tuote kuin osaisi kuvitellakaan. Alun perin pääasiassa juoksijoiden käyttämä pohjallinen on nykyään yhä useamman liikkujan ja aivan normikansalaisenkin valinta. Yksilöllinen pohjallinen tekee jalkineesta huomattavasti ergonomisemman, olipa kyseessä työjalkine, vaelluskengät tai jopa pukumiehen kävelykengät.

Takuuvarmaa käyttömukavuutta

Pohjallisten muotoilu tapahtuu nopeasti ja niitä voi kokeilla kaupassa ennen ostopäätöstä. Kuopion Intersportissa kokeilu ei ole vain muutama askel liiketiloissa, vaan testi tapahtuu nyt juoksumatolla. Yrittäjä Jukka Kankkunen kertoo uuden ”juoksuaseman” tehostavan asiakaslähtöistä palvelua entisestäänkin.
– Analyysiä varten ei tarvitse varata aikaa. Jalka-analyysi ja pohjallisten muotoilu vie vain noin kymmenen minuuttia. Pohjalliset sovitetaan haluttuihin jalkineisiin ja pohjallisia voi nyt kokeilla heti myymälässä ja päättää vasta sitten ostaako. Kaiken lisäksi palautusoikeus on kuukauden voimassa, mutta tuhansista pareista ei ole palautunut kuin alle prosentin verran. Mikä mukavinta, lisäpohjallisia on nyt helppo tilata verkon kautta suoraan kotiin kun jalka-analyysi on kerran tehty, Kankkunen kertoo ja muistuttaa Footbalancen QuickFit-pohjallisista kätevänä vaihtoehtona. QuickFit eroaa FootBalancen sataprosenttisen yksilöllisistä pohjallisista siten, että sen voi ostaa mukaansa suoraan hyllystä ja muotoilla kotona.
– Olemme ottaneet asiakaslähtöisessä palvelussamme vielä yhden merkittävän lisäaskeleen, pohjallisten lisäksi myös aikuisten juoksutossuilla on kuukauden palautusoikeus. Jos tossu ei yksilöllisistä pohjallisista ja juoksumattotestistä huolimatta olekaan sopiva, tossut vaihdetaan liikkeessä samanhintaisiin. Kalliimmasta mallista asiakas maksaa vain hinnan erotuksen. Takuu myönnetään kun kengät on valittu yhdessä myyjämme kanssa, käyttäen ilmaista Footbalance- jalka-analyysiä, Jukka Kankkunen lupaa.

Liikkumisen laatua ja turvallisuutta

Jukka Kankkunen varoittaa erityisesti nuoria vääränlaisten jalkineiden vaaroista, mutta vaara vaanii kaikenikäisiä.
– Valitettavan moni pilaa huomaamattaan jalkansa kengillä jotka pahentavat orastavia virheasentoja. Muodikkaat tennarit ja vapaa-ajanjalkineet on kuitenkin mahdollista muokata huomattavasti paremmiksi ja nimenomaan käyttäjälleen sopiviksi kengiksi. FootBalance-pohjallinen auttaa, sillä niillä varustettu kenkä on aina huomattavasti parempi kuin pelkkä perusjalkine. Kunnon pohjalliset ovat loistava tapa ennaltaehkäistä virheasentoja ja niistä koituvia myöhempiä ongelmia. Tervetuloa jalka-analyysiin ja koejuoksemaan tai -kävelemään oman jalan mukaan tehdyt yksilölliset FootBalance -hyvinvointipohjalliset. Yhdistettynä huippuluokan juoksutossuun kokonaisuus on aidosti yksilöllinen ja maksimaalisen käyttömukava, Kankkunen vinkkaa syksyn lenkkikeleihin valmistautuville.

Intersportin laajasta juoksutossuvalikoimasta löytyvät juuri sopivat kengät syksyn lenkeille.

 

p

Intersport
Kuopio keskusta
Haapaniemenkatu 32
70110 Kuopio
puh.017 289 6100
fax 017 289 6101
ma – pe 10 – 19, la 10 – 16
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi