Oiva Remontti ratkaisee asiakkaan ongelmat, kuten mittatilauksena tehdyt, upeat liukuovet osoittavat. Kuvassa Sampo Airas, Arto Kauhanen, Jaakko Airas sekä Teemu Kosunen.

Oiva Remontti tarjoaa monipuolista, ratkaisukeskeistä ja laadukasta remontointi- ja pihatyöpalvelua.

Suvi Kohisevankoski ja Kimmo Vainikainen teettivät syksyllä sisäremonttia omakotitalossaan. Pariskunta on hyvin tyytyväinen Oiva Remontin palveluun. Taloon tehtiin kotelointeja keittiöön ja kylpyhuoneeseen, listoituksia ja smyygilaudoituksia sekä sisäovia. Yläkerran makuuhuoneeseen toteutettiin upeat liukuovet mittatilaustyönä.
– Emme löytäneet valmiista mallistosta mieleisiä liukuovia. Löysin sen vanhasta ladonovesta ja lähetin kuvan Jaakko Airakselle. Jonkin ajan kuluttua hän laittoi kuvan ovesta, jonka oli tehnyt itse lähettämäni mallin mukaan. Tämä on hyvä esimerkki ratkaisukeskeisestä palvelusta. Kerroimme ongelmat ja Oiva Remontti etsi niihin puolestamme ratkaisut. Ja remontin jälkeen huoneet jätettiin siistiin kuntoon. Erinomaista palvelua! Kohisevankoski kertoo.

Onnistunut lopputulos asiakasta kuulemalla

Pääasiassa Kuopio-Leppävirta -alueella toimivan Oiva Remontin palveluihin kuuluvat sisäremontointi, -saneeraus sekä ulkomaalaukset. Myös salaojitukset ja pihatyöt onnistuvat omalla kaivinkoneella.
– Ammattitaito, luotettavuus ja aikatauluista kiinnipitäminen ovat valttikorttejamme, yrittäjät Teemu Kosunen ja Jaakko Airas kertovat.
Yrittäjien lisäksi yritys työllistää tällä hetkellä neljä ammattitaitoista työntekijää. Pitkä osaaminen on yritykselle tärkeä voimavara.
– Meillä on vahva kokemus erityisesti asennuspuolella ja sisustuskirvesmiehillämme on pitkä kokemus ja ammattitaito alalta.
Kokemuksen lisäksi onnistunut lopputulos syntyy asiakasta tarkkaan kuuntelemalla ja työskentelemällä niin, että remontti on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton.
– Toteutamme remontit ja saneeraukset asiakkaan toiveiden mukaan ja avaimet käteen -periaatteella. Teemme myös yhteistyötä OP:n kanssa ja kauttamme järjestyvät joustavat rahoitusratkaisut, yrittäjät muistuttavat.

 

 

p

Oiva Remontti
Ajajantie 3, 70780 Kuopio
Jaakko Airas 050 339 5670
Teemu Kosunen 050 339 5672
oivaremontti@oivaremontti.fi
www.oivaremontti.fi