Rock’n’Dotin vaatteet sopivan moneen tilanteeseen ja kaikenikäisille. Pirjo Tick-Savolainen ja Matti Savolainen valmistautuvat kesän juhliin yrittäjä Maria Tepon avustuksella.

Marraskuussa ovensa avannut Rock’n´Dot on saanut erinomaisen vastaanoton. Rockhenkisen muodin tyylikkäästä erikoisliikkeestä löytyvät upeat asukokonaisuudet niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Kun Rock’n’Dotin ovesta astuu sisään, huokaisee ihastuksesta. Toinen toistaan ihanammat mekot, kengät ja laukut varastavat heti huomion. Laajasta valikoimasta löytyvät myös paidat ja farkut niin miehille kuin naisille.
– Asiakkaat ovat antaneet paljon kiitosta esillepanosta, ihmiset kertovat tulevansa hyvälle tuulelle jo pelkästä katselusta, yrittäjä Maria Teppo kertoo.

Juhla-asut kaikenkokoisille

Kuoseista vilahtaa pilkkua, ruutua, raitaa ja pääkalloa, niin kuin rock-henkeen kuuluu. Valikoimista löytyy kuitenkin asut monenlaiseen tyyliin ja juhlapukeutumiseen. Erityisesti kesäaikaan valikoimissa on paljon naisellisia kukkamekkoja kaikenikäisille ja -kokoisille.
– Kokoskaalamme on laaja, XXS-6XL. Fiftarihenkiset mekot sopivat kaiken muotoisille vartaloille hyvin. Tyllihameilla ja vöillä saadaan luotua vartaloon tiimalasimaista muotoa.
Henkilökohtaisella opastuksella löydetään jokaiselle sopiva koko, malli ja väri.
– Asiakaspalvelu on minulle tärkeä asia ja autan mielelläni asiakasta löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet.

Ostokset verkossa

Sana palvelevasta ja persoonallisesta liikkeestä on kiirinyt myös Kuopion rajojen ulkopuolelle.
– Asiakkaita tulee kauempaakin. Eräskin rouva tuli suoraan juna-asemalta ja osti kerralla useamman mekon.
Miksipä ei, sillä hinnat on pyritty asettamaan kohdilleen kukkarolle sopiviksi. Mikäli ostoksille ei ole mahdollista tulla paikan päälle, Rock’n’Dot postittaa ostetut tuotteet.
– Lähes kaikki tuotteemme löytyvät Facebook-sivuiltamme ja tilauksen voi jättää myös sitä kautta, Teppo vinkkaa.

p

Rock’n’Dot
Torikatu 5, 70110 Kuopio
puh. 044 331 6244
ma 12 – 17.30, ti – pe 11 – 17.30
la 10 – 14
rockndothelp@gmail.com
www.rockndot.fi
Meidät löydät myös Facebookista