Erikoishammasteknikko Satu Koskela käy luennoimassa suun ja proteesihampaiden hoidosta asiakkaiden luona. Hyvät neuvot ovat tärkeitä, eikä suun hyvästä kotihoidosta puhuta koskaan liikaa.

Erikoishammasteknikko Satu Koskela valmistaa yksilöllisiä hammasproteeseja. Vastaanotto sijaitsee Kuopion keskustassa Suokadulla, mutta kutsusta Koskela lähtee asiakkaan luokse.
Koti- ja laitoskäynnit ovat tärkeä osa asiakaslähtöistä palvelua, sillä esimerkiksi iäkkäämpien asiakkaiden voi olla hankala tulla vastaanotolle. Käyntejä asiakkaiden luona onkin viikoittain.
– Tilaajana on usein asiakkaan omainen tai hoitohenkilöstö. Asiakkaan luona onnistuu ihan samanlainen palvelu kuin vastaanotollakin.
Koskelalla on pitkä kokemus hammasproteesien valmistuksesta. Hänet voikin kutsua myös luennoimaan proteesihampaiden ja suun hoidosta esimerkiksi eläkeläisryhmille tai palvelutalojen henkilökunnalle.

Hyvää palautetta

Käynnit asiakkaiden luona ovat Koskelalle mieluisia. Monen asiakkaan kanssa yhteistyö on jatkunut vuosien ajan.
– Hampaat ja suu ovat intiimi, henkilökohtainen asia. Asiakkaan oloa helpottaa, kun tekijä on tuttu, Koskela sanoo.
Asiakkailta kuuluu mukavaa palautetta. Kehuja Koskela saa siitä, että hän taitaa työnsä hyvin ja ottaa jokaisen ihmisen yksilönä vastaan. Hänellä on myös aina aikaa jutella ja vaihtaa kuulumiset. Moni tyytyväinen asiakas kertookin suosittelevansa Koskelaa tuttavilleen.

 

p

Erikoishammasteknikko
Satu Koskela
Suokatu 16, 70100 Kuopio
puh. 044 553 3535
eht@satukoskela.fi
www.satukoskela.fi