Pizzeria Väinö palvelee Kuopion rautatieasemalla. Raimo Rantala valitsi kuvauksen kunniaksi päähineekseen nimensä pizzerialle antaneen Väinö-appensa alkuperäisen lippalakin.

Tahkolla pizzanystävien suosikiksi noussut Väinö palvelee nyt Kuopion rautatieasemalla. Herkullisen pizzan lisäksi tarjolla on ruokaisia keittolounaita ja raikkaita salaatteja.

Pizzeria Väinöä pyörittää jo Tahkolta tuttu konkarikokki Raimo Rantala. Kotipizza-yrittäjänä vuonna 1989 Kuopion Männistössä aloittanut Rantala osaa lennättää lettua ja ladata sen juuri oikein. Vilkkaalla liikepaikalla on mukava tehdä maukkaita pizzoja kuopiolaisille ja muidenkin kaupunkien matkustavaisille, menijöille ja tulijoille.
– Tässä rautatieasemalla olemme kaupunkihyörinän solmukohdassa. Väinö on tullut tutuksi asiakkaille ja lounasta menee joka viikko enemmän. Junien lähtö- ja saapumisajat näkyvät nekin, pizzaa menee kokonaisena ja siivuina mukavasti, Rantala kertoo.

Salaatti on maukas vaihtoehto

Jo aamuseitsemältä on tarjolla hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyinen aamupala. Lounasaikaan on tarjolla keittolounasta ja monipuolisen salaattipöydän antimet. Lounaspizza välillä 10.30 – 14 on hinnoiteltu herkkusuuystävällisesti, hinnat ovat alkaen 6.90 ja limppari kuuluu samaan hintaan.
– Keitot ovat meillä perinteisin reseptein tehtyjä, selkeitä annoksia savuporokeitosta makkarakeittoon. Salaattipöytään panostamme vahvasti, tarjolla on aina tuore ja raikas kattaus monipuolisin lisukkein. Rautatieaseman ravintola ja pizzeria Väinö on siis huomattavasti monipuolisempi kuin normipizzeria, saman katon alta löytyy myös edullista majoitusta ja 80 neliön kokouskabinetti oheispalveluineen, Raimo muistuttaa.

p

Pizzeria Väinö
Asemakatu 1, 70100 Kuopio
puh. 040 0405252
ma – pe 7 – 20.30, la 8 – 20.30
su 9 – 20.30
Meidät löydät myös facebookista