Teijo Hyttinen, Jesse Voutilainen ja Timo Komulainen valmiina rengas- ja huoltotöihin Sorsasalossa.

Savon Rengas palvelee autokansaa Sorsasalossa, aivan moottoritien varressa.  Maaliskuussa avattu rengasliike on myös joustavasti palveleva autohuolto.

Yrittäjä Teijo Hyttisellä on rengasalalta 11 vuoden kokemus. Työvuodet eri rengasliikkeiden palveluksessa ovat luoneet selkeän näkemyksen hyvästä palvelusta. Työ käy sutjakasti, jokainen pultti on paikallaan ja auto valmiina turvalliseen ajoon. Savon Rengas tarjoaa lisäksi enemmän palvelua samaan hintaan.
– Asentaja näkee autosta paljon sellaista, mitä kotioloissa on vaikea huomata. Meidän palveluumme kuuluu selkeä tarkistuslista, jonka tulokset asiakas saa heti itselleen. Me tarjoamme tietoa, jonka pohjalta asiakas voi varata huollon tai korjauksen joko meillä tai muualla. Lähellä toimiva katsastusasema mahdollistaa todellisen avaimet käteen -palvelun. Auto aamulla Savon Renkaalle, sijaisautolla asioille ja muutaman tunnin kuluttua oma ajopeli on leimaa myöten valmiina ajoon, tiivistää Hyttinen kattavan palvelukokonaisuuden.

Uudet renkaat heti alle

Uusien renkaiden tarve tulee useimmiten nopeasti, harva pohtii rengassarjaa viikkokaupalla. Tarpeen tullen lähdetään rengasliikkeeseen aikomuksena palata kotiin uudet kumit alla. Usein uusi rengas ei kuitenkaan ehdi alle samalla käynnillä.
– Kunnon varasto laajalla valikoimalla on yrittäjälle tietenkin iso sijoitus. Meiltä löytyy heti hyllystä päteviä renkaita Bridgestonen mallistosta edullisempiin sarjoihin ja niin rengastyöt kuin huollotkin tehdään toimialan uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Savon Rengas ei ole kallein eikä halvin, mutta palvelussa tavoitteemme on olla alueen kärkeä. Asiakkaan tarpeisiin vastataan heti eikä viikon päästä, Hyttinen lupaa.
Savon Rengas löytyy myös Lapinlahdelta ja Mikkelistä, kaikki toimipisteet ovat hyvillä liikepaikoilla valtatien varressa sijaitsevia yksityisiä rengasalan toimijoita.

p

Savon Rengas
Virranniementie 5, Sorsasalo
70420 Kuopio
puh.050 414 2853
ma – pe 8 – 17
www.savonrengas.fi
Meidät löydät myös facebookaista