Hellekesän kuluttamat kesärenkaat kannattaa vaihtaa uusiin nyt, syksyllä kesärenkaat ovat edullisimmallaan, Teijo Hyttinen vinkkaa ja muistuttaa että erikoisvanteilla koko auto saa aivan uuden ilmeen.

Savon Rengas Sorsasalossa on valmiina, kun yöpakkaset alkavat ja talvi alkaa kolkutella kulman takana. Yrittäjä Teijo Hyttinen kannustaa ennakoimaan.
– Muutama viikko talvirenkailla etuajassa ei haittaa, mutta yksikin päivä kesärenkailla talvikelissä voi olla kohtalokas. Kannattaa seurata sääennusteita ja varata renkaiden vaihtoaika suoraan netistä, vapaat ajat ovat yhden klikkauksen takana ja ensilumen ruuhkassa hermoilu jää pois. Rengashotellimme kasvattaa sekin koko ajan suosiotaan. Renkaat eivät vie kodin varastotilaa ja vaihto käy sukkelasti ilman renkaiden kuljetusta kotoa meille.

Hellekesä kulutti renkaita

Kulunut kesä jää historiaan ennätyspitkään jatkuneista helteistään. Moni autoilija yllättyy syksyllä mihin kuntoon kuuma asfaltti keväällä vielä hyvät kesärenkaat on kuluttanut. Savon Rengas tarkistaa renkaiden kunnon maksutta, eikä renkaiden uusiminenkaan ole nyt huono ajatus.
– Kesärenkaat ovat nyt halvimmillaan, hyvistä valikoimista löytyy varmasti pätevä sarja kevättä odottamaan. Renkaiden lisäksi auton on syytä olla muutenkin kunnossa. Olemme myös joustavasti palveleva autohuolto. Jos rengasasioiden lisäksi muuta huollon tarvetta ilmenee, pystymme auttamaan usein jopa saman tien. Samasta hallista löytyvät kahden erikoisliikkeen palvelut renkaista huoltoon, Hyttinen linjaa.

p

Savon Rengas
Virranniementie 5, Sorsasalo
70420 Kuopio
puh. 050 414 2853
ma – pe 8 – 17
www.savonrengas.fi
Meidät löydät myös Facebookista