Erikoisvanteilla auto saa aivan uuden ilmeen. Käy tutustumassa verkkokaupassamme valikoimiin, valitse omasi ja kohta ne ovat kotiovella tai täällä meillä valmiina ajoon, Teijo Hyttinen vinkkaa.

Rengasliike Savon Rengas Sorsasalossa on myös joustavasti palveleva autohuolto. Tavallista kattavamman palveluvalikoiman täydentää uusi verkkokauppa, jonka kautta renkaat ja vanteet saa kustannustehokkaasti suoraan kotiin tai asennuksen kanssa liikkeeltä.

Täyden palvelun rengastalo on lupaus, jonka Teijo Hyttinen haluaa toteuttaa konkreettisesti. Jos rengastöiden yhteydessä ilmenee jotain korjattavaa, apu löytyy saman tien.
– Panostamme laatuluokan renkaisiin ja vanteisiin sekä osaavaan autohuoltoon, myös raskaan kaluston osalta. Jos rengasasioiden lisäksi muuta huollon tarvetta ilmenee, niin pystymme auttamaan usein jopa saman tien. Tarvittaessa auton saa huollosta tai renkaiden vaihdosta pestynä ja vahattuna tai muuten fixattuna. Samasta hallista löytyy käytännössä kahden erikoisliikkeen palvelut renkaista huoltoon, Hyttinen linjaa.

Verkkokauppa helpottaa valintoja

Vuoden alusta Savon Rengas liittyi maailman suurimman rengasvalmistajan eli Bridgestonen perustamaan First Stop -ketjuun. Uutta on myös helmikuussa avattu uusi verkkokauppa osoitteessa www.savonrengaskauppa.fi.
– Verkkokauppa helpottaa renkaiden ja vanteiden hintojen vertailua. Tuotteet voi tilata suoraan kotiin tai tänne Kuopioon, Lapinlahdelle tai Mikkeliin lähimpään Savon Rengas -liikkeeseen. Renkaat ja vanteet saattavat tulla eri maahantuojilta, meidän kauttamme ne tulevat valmiiksi asennettuna pakettina. Verkkokauppa tehostaa entisestään palvelukokonaisuuttamme, Teijo Hyttinen toteaa.

p

Savon Rengas
Virranniementie 5, Sorsasalo
70420 Kuopio
puh. 050 414 2853
ma – pe 8 – 17
www.savonrengas.fi
www.savonrengaskauppa.fi
Meidät löydät myös Facebookista