Savon Yrittäjät, Kuopion alueen kauppakamari, MTK Pohjois-Savo, Rakennusteollisuus ja Teknologiateollisuus järjestävät Savonian varainkeruugaalan Scandic Kuopiossa perjantaina 2.11.2018 klo 18.00 alkaen.

Savonia-ammattikorkeakoulu on keskeinen tekijä, joka synnyttää uutta osaamista ja hyvinvointia Pohjois-Savoon. Tämä arvokas työ vaatii panostusta tutkimukseen ja koulutukseen.

Järjestöjen yhteistyössä ideoima gaala tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tukea Savonia-ammattikorkeakoulun varainhankintaa haluamallaan panoksella ja olla mukana rakentamassa yhä kilpailukykyisempää ja kansainvälisempää Pohjois-Savoa. Gaalan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Savonia-ammattikorkeakoulun varainhankintaan. Valtio maksaa lahjoituksille saman suuruisen vastinrahan, joka tuplaa lahjoituksen arvon.

Illan ohjelmassa on gaalaillallinen, musiikkia, tanssia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tietenkin verkostoitumista  alueen muiden avaintoimijoiden kanssa.

Lue lisää (ja linkki Yrittäjien omille tapahtumasivuille https://www.yrittajat.fi/savon-yrittajat/a/tapahtumat/592063-osallistu-upeaan-gaalaan-tue-maakunnan-elinvoimaa-ja-kilpailukykya .)