Eetu Tolvasen ilme kertoo kaiken, Jarkko Kyllönen osaa työnsä myös kollegan lihaksiston kanssa.

Kuopion Lihashuolto palvelee Sataman Lääkäritalossa. Kahden urheiluhierojan yritys tarjoaa yksilöllistä lihashuollon asiantuntemusta ja ennen kaikkea urheiluhierontaa vaativaankin makuun.

Syksystä 2015 toiminut Kuopion Lihashuolto on löytänyt asiakaskuntansa nopeasti. Sijainti Sataman Lääkäritalossa lähellä muita toimialan yrityksiä ja käytännöllinen nettivarausjärjestelmä ovat toimiva yhdistelmä. Tärkein vahvuus on kuitenkin kahden koulutetun ammattilaisen antama kunnon hieronta. Rehti meininki ja tiukka asiantuntemus ovat niin liikuntaväen kuin muidenkin asiakkaiden mieleen.
– Olemme itsekin pitkän linjan aktiiviliikkujia ja tiedämme omasta kokemuksesta miltä tukkoinen ja jäykkä lihas tuntuu. Joskus ovat paikallaan kovemmatkin otteet kun lihasta avataan kuntoon. Suosittelemmekin hierontaa säännölliseksi osaksi aktiivista lihashuoltoa. Ennaltaehkäisy kannattaa ehdottomasti, olipa sitten kilpaurheilija, kuntoilija tai työnsä puolesta lihashuoltoa tarvitseva, Eetu Tolvanen vinkkaa.

Yksilöllistä ja tehokasta lihashuoltoa

Jokainen asiakas on erilainen niin lihastyypiltään kuin liikuntataustaltaan. Jarkko Kyllönen kavahtaa työssään liukuhihna-ajattelua.
– Urheiluhieronta vaatii aina huolellista paneutumista ja jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti sanan varsinaisessa merkityksessä. Hieronta-aika käytetään niin, että siitä on asiakkaalle maksimaalinen hyöty. Tarvittaessa jumit irrotellaan tarvittavaa voimaa käyttäen. Napakasta ja oikein kohdennetusta hierontatyylistä olemme saaneet paljon positiivista palautetta, kertoo urheiluhieroja Kyllönen.

p

Kuopion Lihashuolto
Koljonniemenkatu 2, 2. krs
70100 Kuopio
puh. 044 711 0380
Nettiajanvaraus sivulta
www.kuopionlihashuolto.com
Meidät löydät myös Facebookista