Sisustus Picasossa on nyt entistä laajemmat mattovalikoimat, Ninamarie Antikainen kertoo.

Sisustus Picason syksyyn kuuluu ihastuttavia uutuuksia, laadukkaita tuotteita ja henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua.

Sisustus Picaso Puijonkadulla tarjoaa laadukkaiden sisustustuotteiden lisäksi yksilöllistä palvelua vuosikymmenten kokemuksella, alan viimeisimpiä virtauksia unohtamatta.
– Palveluihimme kuuluu ilmainen suunnittelupalvelu. Tarvittaessa myös ompelemme ja asennamme verhot asiakkaalle, Ninamarie Antikainen kertoo.
Liike suunnittelee tilaustyönä sisustuskokonaisuuksia, mutta yhtä hyvin Sisustus Picasoon voi piipahtaa pientenkin sisustuskysymysten kanssa ja tekemään löytöjä laadukkaista valikoimista.
– Asiakkaiden toiveita kuunnellen olemme panostaneet erityisesti mattovalikoimiin ja meillä onkin laajat valikoimat erilaisia mattoja. Materiaaleista löytyy valinnanvaraa, on villaa, nahkaa, puuvillaa, viskoosia ja jopa kierrätysmateriaaleja.

Kangaskampanja lokakuussa

Lokakuun lopussa käynnistyy perinteinen kangaskampanja, jolloin on hyvä tilaisuus hyödyntää tarjouksia sekä ammattitaitoista suunnittelupalvelua.
– Mallistoihimme kuuluvat muun muassa Romon, Designers Guildin ja Windin tuotteet. Kankaissa, verhoissa, sisustustyynyissä ja muissa tekstiileissä on nyt paljon ihania uutuusvärejä. Tervetuloa tutustumaan!

p

Sisustus Picaso
Puijonkatu 24, 70110 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14.30
puh. 017 261 5819
posti@sisustuspicaso.fi
Myös Facebookissa