Yrittäjät Joonas ja Kari Pentikäinen ovat valmiina auttamaan ripeästi kun korjaamon apua tarvitaan.

Kolarikorjaamo Pentikäinen auttaa, kun liikenteessä sattuu ja peltiä rypistyy. Pentikäinen palvelee kokonaisvaltaisesti erikoisosaamista vaativista korjauksista ja maalauksista aina asiakkaan kotona tehtyihin vahinkotarkastuksiin asti.

Likolahdessa toimivan Kolarikorjaamo Pentikäisen motto on osuvasti ”Soitellaan kun sattuu”. Perheyritys kolarikorjaa ja maalaa kaikenmerkkiset autot, moottoripyöriä, mopoja ja skoottereita unohtamatta. Pitkän linjan erikoisosaaja panostaa ammattitaitoiseen palveluun, jonka laadun takaa koulutettu ja kokenut henkilökunta. Työnjohtaja Joonas Pentikäinen painottaa ripeää ja monipuolista palvelua.
– Asianmukainen palveluketju koostuu useasta eri vaiheesta ja asiakkaan tarpeisiin on kyettävä vastaamaan nopeasti ja oikeassa järjestyksessä. Kun tien päällä sattuu jotain ja ajopeli rikkoutuu, on vahinkotarkastus ensimmäisiä toimia. Sitten katsotaan mitä ajopelille tarvitsee tehdä, että matka jatkuu mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti, Pentikäinen kertoo.

Perheyrityksen palvelut ajan tasalla

Toimitusjohtaja Kari Pentikäisellä on autoalalta 37 vuoden kokemus ja yrittäjyydestäkin jo lähes 30 vuotta. Yritys työllistää tällä hetkellä seitsemän henkilöä. Työtapoja, laitteita ja materiaaleja päivitetään jatkuvasti. Työn laadusta ja sovituista aikatauluista ei tingitä.
– Nykyajan autotekniikka ja sen korjaaminen vaatii erikoislaitteet ja ammattilaiset niitä käyttämään. Palvelujamme kehitetään koko ajan uusia haasteita ajatellen, esimerkiksi sähkö- ja hybridiautojen kolarikorjaus onnistuu meillä, Pentikäinen kertoo.

p

Kolarikorjaamo Pentikäinen/
Automaalaamo Kari Pentikäinen
Likolammentie 4, 70460 Kuopio
puh. 050 552 0310 Kari, 017 261 8252 Joonas
ma – pe 7.30 – 16
kari.pentikainen@dnainternet.net
www.automaalaamopentikainen.com