Kuopion Taksiykköset on kuopiolaisten oma, laadukas taksiyritys. Näyttävät autot on helppo tunnistaa liikenteessä. Haluamme kehittää palvelukokonaisuuksia, jotka tekevät taksin käyttämisestä entistä helpompaa ja miellyttävämpää, Jaakko Heiskanen, Ari Laitinen ja Harri Yletyinen kertovat.


Taksiykköset tarjoaa ammattitaitoisten kuopiolaisten taksiyrittäjien laadukasta ja luotettavaa taksipalvelua monipuolisesti ja asiakaslähtöisellä otteella.

Heinäkuussa voimaantuleva uusi laki liikenteen palveluista tulee muuttamaan taksialan täysin. Lain myötä niin taksialan hinnoittelu kuin liikennöinti vapautuvat kilpailulle. Tilanne on kaikille uusi ja esimerkiksi Kuopion osalta ei tiedetä, miten ja millä aikataululla muutokset näkyvät.
Kuopiolaiset taksiyrittäjät ovat reagoineet tilanteeseen perustamalla Kuopion Taksiykköset, joka tarjoaa laadukasta ja joustavaa taksipalvelua kilpailukykysillä hinnoilla paikallisin voimin.
– Kuopion Taksiykköset on 65 yrittäjän yhteenliittymä, joka perustettiin lokakuussa 2015. Yhdistämällä voimamme olemme halunneet turvata paitsi omat työpaikkamme myös paikallisen ja laadukkaan kuopiolaisen palvelun myös tulevaisuudessa, kertovat Harri Yletyinen, Jaakko Heiskanen ja Ari Laitinen.

Taksiasiointi entistä helpompaa

Taksiykköset tarjoaa taksipalvelua erilaisiin tarpeisiin. Monipuolisesta kalustosta löytyvät niin isommat kuin pienemmät ajoneuvot. Perinteisen taksipalvelun lisäksi asiakkaille halutaan tuoda myös uusia palvelumalleja ja -paketteja.
– Palvelujen kehittämisessä ajatellaan nimenomaan asiakkaan näkökulmaa: miten voimme tehdä taksin käyttämisen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.
Esimerkiksi yhteistyökumppaneiden kanssa käydään neuvotteluja, miten matkaketjuista saadaan mahdollisimman vaivattomia, jotta vaikkapa Helsingistä Kuopioon lentokoneella matkustava asiakas saa samalla puhelinsoitolla tilattua taksin matkan molempiin päihin. Myös mobiiliapplikaatio helpottaa taksin tilaamista.

Taloudellinen vaihtoehto

Taksia käyttävät eniten vapaa-ajan- ja liikematkustajat sekä vanhukset. Toisinaan taksia pidetään ylellisyytenä, mutta taksin käyttäminen on usein myös taloudellisesti järkevää.
– Taksin käyttäminen tulee usein edullisemmaksi kuin perheen kakkosauton ylläpitäminen. Olipa kyse työmatkasta tai lasten viemisestä päiväkotiin ja harrastuksiin. Taksiykkösten kyytiin voi istahtaa siinäkin mielessä huoletta, miehet muistuttavat.

Koulutusta kuskeille

Erityisen paljon kuopiolaiset taksiautoilijat haluavat panostaa asiakaspalveluun. Luotettava, joustava ja palveluhenkinen lähestyminen tekevät asiakkaan matkasta mahdollisimman mukavan ja sujuvan. Laatua silmällä pitäen Taksiykköset ovat panostaneet myös koulutukseen. Kuopiolainen PrEduca on järjestänyt kuskeille koulutuspaketin, jossa on hiottu ajotaitoja sekä saatu asiakaspalvelu- sekä ensiapukoulutusta.
– Uskomme, että hyvä ja toimiva palvelu on se, mikä ratkaisee asiakkaan palveluvalinnat jatkossakin. Me haluamme tulla lähelle asiakasta ja palvella mahdollisimman hyvin matkailijoita, vanhuksia, lapsiperheitä, yrityksiä ja kaikkia muitakin asiakasryhmiä.

p

Kuopion Taksiykköset
Puh. 0200 111 01
(1,25e/ puh. + 0,25/10s + pvm)
toimisto@taksi1.fi
www.taksi1.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa