Lasinpoikien laajasta varastosta löytyvät kaikki yleisimmät tuulilasit, Jalar Kerdmann kertoo.

Kun tuulilasiin tulee vika tai se menee vaihtoon, on apukin lähellä. Lasinpojat palvelee Teräskadulla nopeasti, ammattitaidolla ja kilpailukykyisin hinnoin. Tuulilasien korjaukset ja vaihdot tehdään huolella ja takuutyönä, ilman turhaa odottamista.

Tuulilasin korjaus tapahtuu noin 15 minuutissa, vaihtoon aikaa kuluu kolmisen tuntia. Etukäteen varaamalla Lasinpojilta järjestyy sijaisauto veloituksetta käyttöön vaihdon ajaksi. Yrittäjä Jalar Kerdmann tietää, että nopea palvelu on tärkeää, kun tuulilasiin tulee vahinko.
– Rikkinäinen lasi on turvallisuusriski, erityisesti silloin kun vaurio on kuskin näkökentän alueella. Se voi olla myös peruste katsastuksessa hylkäämiselle. Meiltä löytyy varastosta kaikki keskeiset perustuulilasit, joten vaihtaminen onnistuu nopeasti. Asennuksessa käytämme vain parhaita lisätarvikkeita, Kerdmann lupaa.

Kolme tuntia riittää

Lasinvaihdossa käytetään laadukasta SIKA-lasiliimamerkkiä, joka on antanut takuun siitä, että auto on ajokunnossa jo tunti liimaamisen jälkeen.
– Meillä asennukseen ei mene koskaan kolmea tuntia pidempään, sillä ensimmäinen tunti menee vaihtoon, toinen kuivumiseen ja kolmas tunti on varattu mahdollisten yllätysten varalta. Annamme työlle elinikäisen takuun ja lasille vuoden takuun. Mikäli autovakuutukseesi liittyy lasivakuutus, maksat ainoastaan omavastuun itse.
Asiointi Lasinpojilla kannattaa myös jatkoa silmällä pitäen.
– Asentamiimme tuulilaseihin kiveniskemien korjaus maksaa vain 25 euroa ja halkeaman pysäytys 10 euroa.

Kiveniskut huomaamattomiksi

Keväällä ja kesällä tuulilaseihin tulee helposti pienempiä vaurioita kivien lentäessä ikkunaan. Pienemmät iskemät ovat usein korjattavissa lähes huomaamattomiksi. Korjaukseen kannattaa tulla mahdollisimman pian.
– Vaurio kannattaa suojata heti vahingon jälkeen vaikkapa teipillä, jottei siihen mene likaa ja kosteutta. Lopputulos on tällöin parempi, Kerdmann muistuttaa.
Aika korjaukseen kannattaa varata saman tien tai pistäytyä Lasinpoikien verstaalla, sillä pieniä korjauksia tehdään myös ilman ajanvarausta.
– Hoidamme työmme huolella ja ammattitaidolla. Asiakkaan ei tarvitse odotella turhaan, vaan hän pääsee taas nopeasti takaisin tien päälle.

p

Lasinpojat Oy
Teräskatu 2, Kuopio 70150
ma – pe 8.00 – 17.00
la – su sopimuksen mukaan
puh. 040 872 0844
info@lasinpojat.fi
www.lasinpojat.fi