Siistiin varastoon on helppo tuoda tavarat turvaan vaikka remontin tieltä, sanoo Joonas Vartiainen.

Savon Varastovuokrauksen laajasta valikoimasta löytyy sopiva varasto niin tilapäiseen kuin pitempiaikaiseen tarpeeseen.

Pienimpien varastojen pinta-ala on pari neliötä. Koko kasvaa neliön välein aina 20 neliöön saakka. Korkeutta varastoilla on kolme metriä, joten pieneenkin tilaan sopii yllättävän paljon tavaraa.
– Pieneen varastoon sopii vaikka opiskelijakämpän kalustus kesälomien ajaksi, isompaan perheasunnon kalusteet ja irtaimisto putkiremontin tieltä, sanoo yrittäjä Jesse Vartiainen.
Varastot sijaitsevat katutasossa Haapaniemellä osoitteissa Jynkänkatu 9 ja Haapaniementie 17 sekä Pitkälahdessa osoitteessa Miiluranta 1.

Helppoa ja turvallista

Kaikki varastot ovat lämpimiä ja kuivia. Tiloihin voi ajaa sisään autolla, joten kuorman lastaus ja purku sujuvat säältä suojassa. Siirtoja helpottavat nokka- ja pumppukärryt.
Tiloissa on kamera- ja kulunvalvonta sekä yöaikaan myös hälytys. Omalla kulkukortilla varastossa voi käydä vapaasti kello 5 – 23 välillä.
Vuokrasopimuksen voi solmia määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Vartiainen kertoo, että minimivuokra-aika on yksi kuukausi, minkä jälkeen vuokra-ajan voi sopia jopa päivän tarkkuudella.

p

Savon Varastovuokraus
Haapaniementie 17
(käynti Jynkänkadun puolelta)
70620 Kuopio
puh. 0400 577 447, 040 542 5998
info@savonvarastovuokraus.fi
www.savonvarastovuokraus.fi
Myös Facebookissa