Toivo Hakonen on tyytyväinen uuteen kattoon ja sen tekoprosessiin.

Leppävirtalainen Sareni Oy on erikoistunut kattorakentamiseen ja ulkovuoraukseen. Tasakaton muuttaminen harjakatoksi on vaativa projekti, jonka toimialan erikoisosaaja suorittaa asiakkaalle kattavana kokonaispakettina alusta loppuun.

Kuopion Kettulanlahdella asuva Toivo Hakonen oli jo kauan suunnitellut talonsa tasakatosta luopumista. Hakosen tiiliverhoiltu omakotitalo rakennettiin 1970 ja huopakatto on vuosien varrella uusittu pariin otteeseen.
– Talo valmistui kun tasakattoja teetettiin liki lain voimalla. Nyt halusin helppohuoltoisemman ja kestävämmän harjakaton peltikatteella. Vertailin netistä alan yrittäjiä ja otin selvää muiden kokemuksista ja valitsin hommaan alan erikoisosaajan eli Sareni Oy:n, Hakonen kertoo.

Ripeä ja häiriötön projekti

Kattoremontille ei laadittu minuuttiaikataulua. Silti töiden ripeä eteneminen ja asumisen häiriöttömyys töiden aikana yllättivät iloisesti.
– Helmikuun puolivälissä pojat aloittivat kolmestaan purkutyöt, mutta pääosan urakasta teki kaksi miestä. Kaikkinensa työ vei vain nelisen viikkoa eikä yhtään yötä tarvinnut olla kotoa pois. Lopputulos oli juuri sellainen kuin ajattelinkin ja ammattimiesten ajankäyttö oli tehokasta. Sareni hoiti homman mallikkaasti ja tässä on nyt kattoa meikäläisen eliniäksi, Toivo Hakonen arvioi.

Laadusta ei tingitä

Toimitusjohtaja Henri Nissinen painottaa työn laatua ja osaavan henkilökunnan työpanoksen merkitystä.
– Saavutettu maineemme perusteellisten kattoremonttien tekijänä velvoittaa. Tässä kattorakenteen muutostyössä kyseessä oli hyvin huollettu, hyväkuntoinen talo, mutta nyt asuminen on vielä huolettomampaa ja energiatehokkaampaa. Toivotamme Hakosen Toivolle mukavia vuosia uuden katon alla, Nissinen kommentoi projektia.

p

Sareni Oy
Kaivonkorvantie 31 E
79150 Konnuslahti (Leppävirta)
puh. 040 555 0127
info@sareni.fi
www.sareni.fi
Meidät löydät myös Facebookista