Kuopion Best Caravanin laajentuneesta marketista löytyvät kaikki matkailuautoilun tarvikkeet ja varaosat, Matti Kivimäki (vas.) ja Reijo Jauhiainen kertovat.

Best Caravanilla odotetaan kevättä ja kesää iloisin mielin. Talven aikana market on laajentunut ja vaihtoautokalusto on huollettu priimakuntoon. Kaikki on siis valmista, tervetuloa kaupoille!

Reijo Jauhiainen kertoo, että asiakkaat ovat ottaneen viime vuonna Best Caravanin valikoimiin tulleen Hymerin vastaan innostuksella.
– Hymeriä on selvästi odotettu Kuopion seudulle. Kysyntää on ollut paljon, alkuvaiheessa enemmänkin kuin olemme pystyneet toimittamaan.

Varaosat ja tarvikkeet marketista

Talven aikana Pitkälahdessa sijaitsevan Best Caravanin liikkeen marketosasto laitettiin uuteen uskoon. Lisäpinta-alaa saaneesta myymälästä löytyy nyt aiempaa laajemmat valikoimat varaosia ja tarvikkeita.
– Asiakkaan ei tarvitse etsiä tarvikkeita ympäri kaupunkia, vaan kaikki on nyt saatavissa saman katon alta. Meillä on myös ensimmäisenä maassa käytössä kanta-asiakasjärjestelmä. Bonusta kertyy tarvikkeista, huolloista ja ajoneuvoista, enimmillään jopa 500 euroa ostoksesta, joten meillä asiointi todellakin kannattaa.

Kokenut kehäkettu haussa

Uudessa marketissa on laajentumisen myötä töitä yhdelle henkilölle. Tähän asti marketia on pyöritetty vapaaehtoisin voimin, mutta nyt Best Caravanilla on tulevaa sesonkia silmällä pitäen etsinnässä pätevä henkilö vastaamaan marketin toiminnasta.
– Henkilöltä vaaditaan vahvaa osaamista alasta. Joten jos olet kokenut kehäkettu, mies tai nainen, niin ole meihin yhteydessä!

Vaihtokalusto elämänsä kunnossa

Marketin lisäksi myös huollon puolella on ahkeroitu talven aikana.
– Olemme ensimmäistä kertaa tehneet valtakunnallisesti kunnostukset koko vaihtoautokalustoomme ja täällä Kuopiossa olemme käyneet kaluston läpi sataprosenttisesti, Matti Kivimäki kertoo.
Tämä helpottaa huollon kiireistä sesonkiaikaa keväällä ja kesällä ja tuo etua myös jatkohuoltoihin.
– Olemme kirjanneet tehdyt kunnostukset uuteen järjestelmään, joten myyjämme vaikkapa Espoossa näkee vaihdokkiemme kunnon täällä Kuopiossa suoraan järjestelmästä.
Uusi huoltojärjestelmä hyödyttää myös asiakasta. Kun kalusto on jo valmiina myyntikunnossa, on myyjien ja asiakkaiden mukava käydä kauppaa ja mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä vältytään.

Matkailuautojen ja – vaunujen valikoimissa riittää valinnanvaraa.

p

Best Caravan
Miiluranta 1, 70800 Kuopio
Myynti ma – pe 9 – 17, la 10 – 14 tai
sopimuksen mukaan
Huolto ma – pe 8 – 16
puh. 010 832 4527
www.bestcaravan.fi