Oiva Remontti toteuttaa remontit avaimet käteen -periaatteella. Sampo Airas, Arto Kauhanen, Jaakko Airas ja Teemu Kosunen mittatilauksena toteutettujen, upeiden liukuovien äärellä.

Oiva Remontti tarjoaa monipuolista ja laadukasta remontointi- ja pihatyöpalvelua. Asiakaskunta on pääsääntöisesti Kuopio-Leppävirta -alueella, mutta Oiva Remontti palvelee myös muualla Pohjois-Savon alueella.

Yrityksen palveluihin kuuluvat sisäremontointi -ja saneeraus sekä ulkomaalaukset. Myös salaojitukset ja pihatyöt onnistuvat omalla kaivinkoneella.
– Ammattitaito, luotettavuus ja aikatauluista kiinnipitäminen ovat valttikorttejamme, yrittäjät Teemu Kosunen ja Jaakko Airas kertovat.
Kosunen ja Airas aloittivat yrittäjinä viime vuonna ja töitä on tehty joulukuusta asti tauotta. Yrittäjien lisäksi yritys työllistää tällä hetkellä neljä työntekijää ja lisääkin osaavaa työvoimaa tarvitaan.

Vahva ammattitaito

Yrittäjät antavat kiitosta ammattitaitoisille asentajille. Pitkä osaaminen on yritykselle tärkeä voimavara.
– Meillä on vahva kokemus erityisesti asennuspuolella, sisustuskirvesmiehillämme on pitkä kokemus ja ammattitaito alalta.
Onnistunut lopputulos syntyy asiakasta tarkkaan kuuntelemalla ja työskentelemällä niin, että remontti on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton.
– Toteutamme remontit ja saneeraukset asiakkaan toiveiden mukaan ja avaimet käteen -periaatteella. Teemme myös yhteistyötä OP:n kanssa ja kauttamme järjestyvätkin joustavat rahoitusratkaisut, yrittäjät muistuttavat.

Ratkaisukeskeistä palvelua

Yritys teki syksyllä sisäremonttia Suvi Kohisevankosken ja Kimmo Vainikaisen omakotitalossa. Taloon tehtiin kotelointeja keittiöön ja kylpyhuoneeseen, listoituksia ja smyygilaudoitusta sekä sisäovia. Yläkerran makuuhuoneeseen toteutettiin upeat liukuovet mittatilaustyönä.
– Etsimme sopivia ovia, mutta valmiista mallistosta ei löytynyt mieleisiä. Löysin viimein vanhan ladonoven kuvan Pinterestistä ja lähetin kuvan Jaakolle. Jonkin ajan kuluttua hän laittoi kuvan ovesta, jonka oli tehnyt itse. Olemmekin olleet hyvin tyytyväisiä ratkaisukeskeiseen palveluun. Kerroimme ongelmat ja Oiva Remontti etsi niihin puolestamme ratkaisut. Ja remontin jälkeen huoneet jätettiin siistiin kuntoon. Erinomaista palvelua! Kohisevankoski kertoo.

p

Oiva Remontti
Ajajantie 3, 70780 Kuopio
Jaakko Airas 050 339 5670
Teemu Kosunen 050 339 5672
oivaremontti@oivaremontti.fi
www.oivaremontti.fi