Kuljetuspalvelu Kalevi Koski kiinnittää huomiota myös liikenneturvallisuuteen. Kokeneena ammattilaisena Koski osaa varata riittävästi aikaa pimeinä syysiltoina ja talviliukkailla tehtäviin muuttoihin ja muihin kuljetuksiin.

Kuljetuspalvelu Kalevi Koski tekee, mitä lupaa. Kuljetuskalusto on kunnossa ja aikataulut pitävät.
Muuttomiehinä ovat alansa ammattilaiset, jotka hoitavat koko homman alusta loppuun, lastauksesta purkuun. He käsittelevät muuttotavaroita huolellisesti kolhuja ja likaantumista välttäen. Asiakas voikin olla varma, että tavarat pysyvät ehjinä eivätkä katoa muuton aikana.
Kuljetuspalvelu Kalevi Koskella on paljon kokemusta myös yritysmuutoista, messukuljetuksista ja muista tarkoin aikataulutetuista kuljetuksista. Ajanmukaisella kalustolla onnistuvat vaativatkin kuljetukset, olipa suunta missä päin Suomea tahansa.

Muuttolaatikot avuksi muuttoon

Jämäkät muuttolaatikot helpottavat kantamista ja jouduttavat muuttoa. Laatikot maksavat vain 25 senttiä päivässä, joten helppoutta ja käytännöllisyyttä saa pikkurahalla. Kalevi Koski toimittaa muuttolaatikot asiakkaalle aina puhtaina ja pesee laatikot käytön jälkeen.


Maajoukkueen ja KuPS-Volleyn lentopalloilijana tunnettu Timo Parkkali on muuttanut lukuisia kertoja vuosien saatossa.
Muutoissa apuna on aina ollut Kalevi Koski.

– Kalevista on jäänyt hyvä fiilis. Hän organisoi muuton kokonaisvaltaisesti, katsoo ensin huoneiston, mitä on lähdössä mukaan ja tekee sen perusteella arvion, miten tavaroita lähdetään autoon pakkaamaan. Omakotitalosta muuttaessa olin arvioinut, että tarvitaan kaksi keikkaa, mutta huolellisesti pakkaamalla Kalevi saikin mahtumaan tavaramme yhteen ajokuormaan, Parkkali kiittelee.

– Kalevin kautta tilasimme myös muuttolaatikot. Hän toimitti ne suoraan kotiovelle ja haki ne pois sovittuna ajankohtana uudesta kodista, kun tavarat oli siellä päässä purettu.
– Kosken Kalevin muuttoauto on erittäin siisti ja kaikki sujui sovitussa aikataulussa, Parkkali kiteyttää.

 


Messujen Tekijöiden Anna Maija Korkelainen käyttää Kosken palveluita silloin, kun oma kalusto ei enää riitä.
– Koskella kuljetuskalusto on kunnossa ja toimintavarmuus on huippuluokkaa, Korkelainen kertoo.
Epäsäännölliset aikataulut asettavat Messujen Tekijälle omat haasteensa. Aikataulut eivät saa pettää, ja kuljetusten pitää pelata myös viikonloppuisin. Yhteistyö on sujunut moitteettomasti.

 

 

 

 

 

p

Yritys
yhteystiedot