Kuopion Teräsmiesten toimitusjohtaja Lassi Luodes esittelee mittatilaustyönä tehtyä autotallin kippi-ovea.

Kuopion Teräsmiehet palvelevat ammattitaidolla.

Rakennusalan metallitöihin erikoistunut Kuopion Teräsmiehet on ketterä yritys, joka palvelee vahvalla ammattitaidolla sekä monipuolisella palveluvalikoimalla. Yrityksen teräspaja sijaitsee Siikaniemen Varikkokadulla, missä nykyisellään parin miehen vahvuudella toimivaa kokonaisuutta luotsaa teräsrakenteiden ammattilainen Lassi Luodes.
– Yritys on suhteellisen tuore, ja nykyisessä muodossa olemme toimineet vuodesta 2014 lähtien. Metallialan osaamista meiltä löytyy silti yhteenlaskettuna paljon. Itse olen ollut metallialalla jo yli 17 vuotta, Luodes kertoo.

Monipuoliset teräsratkaisut

Kuopion Teräsmiesten palvelutarjonta on varsin monipuolista. Yritys toteuttaa mittatilauksesta teräsrakenteet kuten teräksiset runkorakenteet, portaikot, kulkusillat, kaiteet, luiskat, teräs-; alumiini- ja lasipalo-ovet sekä katto- ja rakennuspellitykset. Lisäksi Teräsmiehet taitavat alumiini- ja RST-hitsaustyöt sekä kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset. Talvisin Kuopion Teräsmiehet tekevät myös lumen ja jään pudotuksia.
– Meille on tärkeää palvella koko osaamisemme laajuudella, mikä tarkoittaa varsin monipuolista palvelua. En oikeastaan osaa sanoa, mihin emme voisi ratkaisua löytää teräsrakentamisen saralla. Mitä ei itse pystytä jostain syystä tekemään, niin se teetetään toimivan yhteistyöverkoston avulla.
Kuopion Teräsmiehet luottavat omaan osaamiseen sekä hyvien yhteistyökumppanien apuun. Erilaiset pinnoitukset järjestyvät kätevästi paikallisten yritysten kautta sekä suunnittelu saadaan tarvittaessa sertifioiduista suunnittelutoimistoista.
– Myös asiakkaan toimittamien piirustusten ja suunnitelmien pohjalta on mahdollista valmistaa teräsrakenteita, Luodes kertoo ja muistuttaa kaikkia teräsrakenteita tarvitsevia yrityksiä, yhteisöjä sekä yksityishenkilöitä kysymään tarjousta Kuopion Teräsmiehiltä.

 

p

Kuopion Teräsmiehet Oy
Varikkokatu 2, 70620 Kuopio
puh. Lassi 050 463 0566
puh. Marko 050 533 3764
lassi@kuopionterasmiehet.fi
www.kuopionterasmiehet.fi
Myös Facebookissa