Valmistamme erilaisia metallituotteita monenlaisiin käyttökohteisiin, toimitusjohtaja Lassi Luodes sanoo.

Kuopion Teräsmiehet Oy tekee ja asentaa monipuolisesti rakennus-alan metallirakenteita. Mittatilauksena syntyvät esimerkiksi erilaiset pelti- ja runkorakenteet, kulkusillat ja ovet.

Kuopion Teräsmiehet Oy:n osaamiseen kuuluvat erilaisten metallirakenteiden valmistamisen lisäksi myös rakenteisiin liittyvä maanrakentaminen sekä rakennustyöt eli erilaiset ”timpurinhommat” betonivaluista lähtien. Yrityksen asiakkaina on sekä yksityistalouksia että yrityksiä.
– Esimerkiksi monet taloyhtiöt tilaavat juuri ovien ja portaiden avaimet käteen -asennuksia, toimitusjohtaja Lassi Luodes esittelee.

Monipuolisia terästuotteita

– Teemme paljon esimerkiksi teräksisiä runkorakenteita. Myös niiden asennus kuuluu palveluihimme.
Teräksisiä kulkusiltoja, portaita, luiskia ja kaiteita tarvitaan monessa paikassa, kuten julkisessa rakentamisessa ja teollisuuskohteissa. Useimmiten kaikki tällaiset rakenteet ovat yksittäistilauksia eli kaikki metallirakenteet tehdään mittatilaustyönä juuri kuhunkin kohteeseen. Lisäksi usein vaaditaan myös maanrakentamista eli kohde tehdään kokonaisuutena asiakkaalle käyttövalmiiksi.
Tällaiset rakenteet ja niiden asentaminen vaativat ammattitaitoa ja kokemusta, sillä rakenteiden muodot ovat usein vaativia ja toisaalta asennustilat voivat olla varsin ahtaitakin.
Teräsmiesten kautta saa tarvittaessa asennettuina myös teräsovia, alumiinirunkoisia ovia ja palo-ovia.

Peltitöitä kaikille katoille

– Liike- ja asuinrakennusten sekä kesämökkien kattopeltityöt ja muut rakennuspellitykset, esimerkiksi peite-, ikkuna- ja kynnyspellit, kuuluvat yrityksemme palveluihin. Kattopeltien asennuksen yhteydessä asennamme myös kattoturvatuotteet, kuten kävelysillat ja lumiesteet. Myös sadevesijärjestelmät on syytä kunnostaa tai vaihtaa samalla, Luodes muistuttaa.
Teräsmiehet osaavat myös RST- ja alumiinihitsaustyöt sekä erilaiset erikoispeltityöt mittojen mukaan. Talvisin yritys lisäksi tekee katoilta lumen ja jään pudotuksia.

p

Kuopion Teräsmiehet Oy
Varikkokatu 2, 70620 Kuopio
puh. 050 463 0566
ma – pe 7 – 15.30
lassi@kuopionterasmiehet.fi
www.facebook.com/Kuopionterasmiehet