Kunnonpaikan monipuolinen osaaminen on huippuluokkaa ja tärkeässä osassa myös Kiinan mäkihyppymaajoukkueen tiellä kohti menestystä.

Kunnonpaikka on todellinen moniosaaja terveys- ja kuntoutuspalveluissa. Henkilökunnan huippuosaaminen siivittää myös Kiinan mäkihyppymaajoukketta kohti olympialaisia.

Palvelujohtaja Heli Vehkala muistuttaa ennaltaehkäisevän työn tärkeydestä hyvinvoinnissa. Paikkojen ei tarvitse olla rikki ennen hoitoon hakeutumista, vaan Fysioklinikalta löytyy apu myös pieniin vaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn.
– Fysioklinikan palveluihin kuuluu fysioterapian lisäksi myös allas-, lymfa- ja jalkaterapia sekä toimintaterapia. Toimintaterapiasta on hyötyä esimerkiksi silloin, kun sairauden tai vamman vuoksi henkilöllä on haasteita arjessa selviämisessä.
Fysiklinikan asiakkaita hemmotellaan tuntuvalla kestoedulla: kaikilla vähintään viiden hoitosarjan asiakkailla on myös vapaa kuntosalin ja kylpylän käyttöoikeus, joka tukee kuntoutumista ja hyvinvointia.

Kohti olympiamenestystä

Kunnonpaikan osaaminen pääsee oikeuksiinsa Kiinan nuorten, tulevien mäkihyppytähtien valmennuksessa. Kunnonpaikka on joukkueen koti ja valmennuskeskus. Vehkala kertoo, että monipuoliset tilat, muun muassa neljä liikuntasalia sekä aktivoiva ympäristö luovat erinomaiset puitteet harjoittelulle ja kehonhuollolle. Fasiliteettien lisäksi joukkueella on käytössään Kunnonpaikan kuntoutus- ja terveydenhuoltotaito.
– Kaikille hyppääjille tehdään terveystarkastukset, laboratorio- ja spirometria- sekä EKG-tutkimukset. Fysioterapeutti ja jalkaterapeutti tutkivat alaraajalinjaukset ja ryhdin, jotta ongelmilta vältyttäisiin jatkossa. Meiltä löytyy myös lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja hierojan apu esimerkiksi akuuteissa sairastapauksissa, loukkaantumisissa ja lihasjumeissa. Lisäksi ravitsemusterapeutin kanssa suunnitellaan hyppääjien ruokavaliot ammattiurheilijalle sopivaksi.

p

Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
puh. 044 747 6520, 044 788 9489
vaihde: 044 747 6111
hyvinvointi@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa