Merja Korhonen ja Antti Rissanen suunnittelevat yhdessä Pirkko Houtsosen kanssa hänen tulevan kotinsa keittiötä.

Kuopion Toivekeittiöt Oy on paikallinen asiantuntija, joka suunnittelee ja asentaa yksilöllisen keittiön juuri oman kodin mittojen mukaan. Perheyrityksen osaamiseen luotetaan yli sukupolvien.

Kuopiolainen Pirkko Houtsosen uusi koti on valmisteilla Petoselle. Kodin sydän on tunnetusti keittiö, ja siihen myös Houtsonen haluaa perheineen panostaa. Uuden kodin keittion toimittaa Kuopion Toivekeittiöt Oy. Tähän valintaan ovat pätevät perusteet.
– Taustalla on jo kolme aikaisempaa yhteistä keittiöprojektia Toivekeittiöiden kanssa. Omaan kotiini hankin keittiön jo viime vuosituhannen puolella, anoppini ja tyttäreni keittiöt on nekin toimittanut Toivekeittiö. Valinnat perustuvat asiakastyytyväisyyteen, olemme saaneet juuri sen yksilöllisen, toiveidemme keittiön. Tarvittavat erikoismitat on hoidettu millintarkasti ja toimitusajat ovat pitäneet jämptisti. Malli- ja materiaalivalikoimat ovat todella laajat ja myyntipäällikkö Merja Korhonen todella osaa hommansa, meillä tuntuu olevan sama aaltopituus. Suunnittelu on sujunut vaivattomasti ja olen varma, että olemme löytäneet meidän kotiimme juuri ne parhaat vaihtoehdot, Houtsonen arvioi.

Kuopiolaista erikoisosaamista koko Suomeen

Toimitusjohtaja Antti Rissanen kertoo, että Pirkko Houtsosen kuvailema monen sukupolven yli ulottuva asiakkuus ei ole ainoa laatuaan.
– Parasta markkinointia on laatutuote, osaava asennus sovitussa aikataulussa ja koko prosessi hyvin suunniteltuna ensimmäisistä havainnekuvista valmiiseen keittiöön. Toivekeittiöiden kotimaisuusaste on hyvin korkea, koska keittiöt tehdään paikallisesti. Myymälä ja tuotanto toimivat meillä saman katon alla keskeisellä paikalla, Kuopion-toimipiste sijaitsee Satulasepänkatu 5:ssä. Joensuun-myymälä on Carlsonilla Nurmeksentie 6:ssa. Keittiöitä toimitamme koko Suomeen, Rissanen kertoo.

p

Kuopion Toivekeittiöt Oy
Satulasepänkatu 5, 70700 Kuopio
ma – pe 10 – 17,
muulloin sopimuksen mukaan
puh. 044 366 2213
myynti@toivekeittiot.fi
www.toivekeittiot.fi