Kaikilla meillä on lahjoja, otetaan ne yhdessä käyttöön, Linda ja Eric Bosire kehottavat.

L.B The Agency aloitti mallitoimistona, mutta on kasvanut paljon monipuolisemmaksi yritykseksi. Linda ja Eric Bosire haluavat toteuttaa ihmisten unelmia.

Positiivisuus, itseluottamus, motivaatio ja inspiraatio. Muun muassa nämä ovat tapahtumia ja elämyksiä tuottavan L.B The Agencyn toiminnan kulmakiviä. Toimitusjohtaja Linda Bosire on ollut kiinnostunut muodista ja designista lapsesta saakka. Synnyinmaassaan Keniassa hän pääsi myös toimimaan mallina, mutta raaka kauneusbisnes ei kuitenkaan ollut sitä, mistä hän oli haaveillut.
– Malleilla on tiukat kauneuskriteerit. Näin ei pitäisi olla. Meille kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita malleiksi, iästä, sukupuolesta, etnisestä taustasta ja koosta riippumatta. Motivaatio ja sisäinen kauneus ovat tärkeitä. Ihmisillä pitää olla unelmia ja me haluamme mahdollistaa niiden toteuttamisen, hän kertoo.

Lahjakkuus käyttöön

Yritys tuottaa erilaisia tapahtumia, kuten muotinäytöksiä ja viihdeiltoja. Tapahtumien ja muodin lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat esiintymisvalmennus, mentorointi ja promootiopalvelut. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita myös muut kuin mallintöistä haaveilevat. Esimerkiksi maskeeraajat, valokuvaajat, laulajat ja tanssijat.
– Kaikilla meistä on taitoja, mutta ei välttämättä paikkaa, jossa niitä pääsisi käyttämään. Meillä se onnistuu!
Esimerkiksi maahanmuuttajanuorten on vaikea kotiutua, jos tarjolla ei ole mielekästä tekemistä. Sama koskee myös kantasuomalaisia, niin nuoria kuin aikuisia.
– Haluamme, että ihmiset saavat kokea onnistumisen tunnetta ja hyväksyntää. Omien lahjojen käyttäminen ja kutsumuksen löytäminen voi saada hienoja asioita aikaan.

Liity jäseneksi

L.B The Agencyn jäsenmaksu vuodessa on vain 20 euroa. Jäsenten lisäksi Linda ja yrityksen kehitysjohtaja Eric Bosire kutsuvat yhteistyöhön yrityksiä, yhteisöjä ja kaikkia kiinnostuneita.
– Olemme innokkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia ja projekteja. Yhdessä voimme tehdä jotakin uutta ja hienoa mikä, hyödyttää koko Kuopiota ja sen asukkaita.

p

L.B The Agency
puh. 041 365 0061
info@lbagency.fi
www.lbagency.fi
Myös Facebookissa ja
Instagramissa