Kuopion Marja ja Vihannes myy marjoja myös suoraan varastokylmiöstä Kelloniemestä. Timo Hoffren johtaa vuonna 1957 perustettua perheyritystä, jonka tuotteita ovat puutarha- ja metsämarjat sekä sienet.

Kuopion Marja ja Vihanneksen myyntipisteet palvelevat Päivärannan ja Kolmisopen K-Citymarkettien edustalla. Myyntipisteet ovat avoinna kesäkuun alusta aina satokauden loppuun saakka.

Yrityksen tuotteisiin kuuluvat mansikat, mustikat, pensasmustikat, kirsikat, vadelmat, puolukat, herukat, herneet ja sienet.
Tuotteita toimitetaan myyntipisteisiin useaan kertaa päivässä, joten tuoreita marjoja ja sieniä on aina tarjolla. Myyntipisteistä tuotteet on helppo pakata suoraan autoon.
– Ostamme kotimaiset tuotteet suoraan keräilijöiltä ja tuottajilta, joten ne ovat taatusti tuoretta lähiruokaa, yrittäjä Timo Hoffren kertoo.

Marjoja suoraan pakkasesta

Sesonkiajan ulkopuolella Kuopion Marja ja Vihannes myy marjoja myös suoraan varastokylmiöstä, joka sijaitsee Kelloniemessä.
Pakastemarjat ovat kätevissä kuluttajapakkauksissa. Kun kesän makuja saa helposti ympäri vuoden, marjoja ei välttämättä tarvitse pakastaa suuria määriä kerralla kesällä.
Päivän hinta on nettisivuilla
Tuotevalikoiman, päivän hinnan ja myyntipisteiden aukioloajat on helppo tarkastaa yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.kuopionmarjajavihannes.fi.

p

Kuopion
Marja ja Vihannes Oy
Suurahontie 5, 70460 Kuopio
Puh. 050 337 3678/ Timo Hoffren
timo.hoffren@kuopionmarjajavihannes.fi
www.kuopionmarjajavihannes.fi