Mikko Ryynänen ja Alex Zils-Leinonen ovat heinäkuusta lähtien palvelleet auton ostajia, vaihtajia ja huollattajia perinteisellä Jukolantie 9:n tontilla.

Siilinjärvellä käytetyn auton kauppaa tehdään poikkeuksellisen asiakaslähtöisesti. Autot myydään huollettuina, onhan saman katon alla pätevä huolto-korjaamo. Autopiikki ja Huolto-Siili tekevät saumatonta yhteistyötä autokansan eduksi.

Siilinjärvellä käytetyn auton kauppaa tehdään modernilla tavalla, autot myydään huollettuina. Asiakasystävällinen perusasetelma on varsin looginen, onhan autokauppaa tekevän Autopiikin yrittäjä Mikko Ryynänen toinen yrittäjä myös saman katon alla toimivassa Huolto-Siilissä.
– Verkkokauppa on muuttanut täysin käytettyjen autojen kaupan. Nyt mennään aina ensin nettiin selailemaan valikoimia, asiakas tietää mitä on hakemassa. Tämän vuoksi palvelun merkitys korostuu, haluamme tarjota käytetyn auton ostajalle riskittömimmän vaihtoehdon lukemattomista samanlaisista autoista. Meillä mahdollisesti ilmenevät pikkuviat laitetaan kuntoon ripeästi. Kun vaihtoauto tulee meille, se tarkistetaan ja tarvittavat huollot ja korjaukset on jo tehty ennen kuin ajopeli on myynnissä. Tästä olemme saaneet paljon hyvää palautetta ja autoja haetaan kauempaakin, Mikko kertoo ja muistuttaa myös vaivattomasta rahoituksesta Svea Ekonomin kautta.

Autohuoltoa perinteisellä paikalla

Huolto-Siilin toimitusjohtaja Alex Zils-Leinonen on pitkän linjan automies hänkin. Asentajan koulutuksen saanut yrittäjä on työskennellyt pitkään myös kuljetuspuolella ja tietää mikä arvo joustavalla huolto- ja korjaustoiminnalla on. Huolto-Siili aloitti toimintansa perinteisellä paikalla heinäkuussa selkein periaattein.
– Huolto-Siili tekee perushuoltoa ja pienempiä korjauksia, minkä ansiosta ajan saa nopeasti. Synergia Autopiikin kanssa toimii hienosti. Autoja tulee ja menee ja intohimoisia automiehiä kun olemme, haluamme, että tästä pihasta lähdetään kunnossa olevalla autolla liikenteeseen. Siitä periaatteesta emme Mikon kanssa tingi, Alex linjaa.

p

Huolto-Siili Oy
Jukolantie 9, 71800 Siilinjärvi
puh. 045 155 9292
ma – pe 9 – 17
huoltosiili@gmail.com
www.huoltosiili.com

Autopiikki Oy
Jukolantie 9, 71800 Siilinjärvi
puh. 045 117 0300
9 – 17 tai sopimuksen mukaan
autopiikki@gmail.com
www.nettiauto.com/yritys/autopiikki