Attendo, Validia, KYS ja Kuopion kaupunki hakevat palvelukseensa lähihoitajia ja sairaanhoitajia. KYS hakee myös puheterapeutteja ja audionomeja. Validia ja Attendo tarvitsevat kymmeniä työntekijöitä eri yksiköihin ympäri Suomen.

Valtakunnallinen SOTE-rekry käynnistyy 16.1.2018 kello 14.00 TE-palvelut Messissä, Apajan kauppakeskuksessa Kuopiossa sekä verkossa MessiLivessä. MessiLive on Pohjois-Savon TE-toimiston kehittämä vuorovaikutteinen suoratoistokanava ja rekrytointikonsepti, jossa työnantajat ja -hakijat kohtaavat sekä kasvokkain että verkossa.

Livelähetykset aloitettiin vuosi sitten marraskuussa. Tapahtumassa rekrytoija esittelee yrityksen ja tehtävät, joihin ollaan palkkaamassa työntekijöitä. TE-toimisto on järjestänyt jo yli 100 rekrytointitapahtumaa Messissä ja kanava on osoittautunut erittäin toimivaksi.

Millaisia henkilöitä työnantajat hakevat? Miten haen heille töihin ja mitä hakemuksessa on hyvä tuoda esiin? Millaista näissä organisaatiossa on olla töissä? Millainen on työilmapiiri? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen löytyy vastaus tiistaina.

Mukaan voi ilmoittautua ja lähettää työnantajille omia kysymyksiä jo ennakkoon linkistä: http://bit.ly/2Fhtwvb . MessiLiven suorat lähetykset löytyvät osoitteesta www.messilive.fi. Kaikki lähetykset tallennetaan myös MessiLiven Youtube-kanavalle, josta ne ovat katsottavissa myöhemmin mikäli itse tapahtuma-aikaan ei ennätä mukaan.

Lisää tietoa SOTE-rekrystä löytyy täältä!