Tervetuloa suunnittelemaan kaunis ja käytännöllinen lattia RTV Puijon Väriin, mallit ja materiaalit ovat nyt todella monipuoliset, toivottaa Kari Hiekkaranta.

Sisustajan ja rakentajan luottokumppani palvelee Haapaniemellä

Tehdaskadulta löytyy todellinen monipalveluliike rakentajille, remontoijille ja sisustajille. Samalta tontilta saa niin maalit kuin kaakelitkin, rakennus- ja puutarhatarvikkeet sekä asiantuntevan palvelun värisuunnittelusta asennuksiin.

RTV Puijon Väri on tuttu nimi kuopiolaisille ja lähialueiden ihmisille. Kun on aika rakentaa uutta, remontoida vanhaa tai hakea uutta ilmettä sisustamalla ja uusilla materiaaleilla, on RTV Puijon Värin vuosikymmenien kokemus arvossaan. Paitsi kokemusta, tarvitaan myös tuotetietämystä koko ajan monipuolistuvasta materiaalien ja mallien valikoimasta.

Lattia on käyttöä varten

Kun aletaan suunnitella uutta lattiaa tai vanhan uusimista, ollaan valintojen edessä. Laminaatti, parketti, vinyyli, korkki vai matto? Kari Hiekkaranta vastaa RTV Puijon Värin lattiamateriaaleista ja tuntee lattian suunnittelun haasteet.
– Perinteisen parketin sekä kestävän laminaatin lisäksi lattiamateriaalina toimii myös vinyylilankku, jonka etuina ovat muun muassa veden-, iskun- ja naarmunkestävyys sekä helppohoitoisuus. Se on myös varsin helppo asentaa itsekin, Hiekkaranta kertoo.
Lattiamateriaalin valinnassa pelkästään ulkonäkö ei ratkaise. Lisäksi muun muassa asennus, hoidettavuus, käyttökohde ja lattiapinnoitteen kestävyys vaikuttavat valintaan. Sukkasillaan liikkuva pariskunta valitsee erilaisen lattian kuin joskus nastalenkkareillakin liikkuva perhe muutaman koiran kanssa. Luonnollisestikin asunnon eri huoneiden käyttötarkoitukset vaikuttavat jokaiseen lattia-alaan erikseen.

Vaihtoehtoja löytyy

Vinyylilankkulattia kestää kulutusta todella hyvin, on hiljainen ja ennen kaikkea helppohoitoinen, moderni lattiamateriaali. Puun tai kiven näköiseksi kuvioitu vinyylilankku on helppo ja nopea asentaa ja jälki on siisti. Vinyylikorkki on sekoitus korkki- ja vinyylilattiaa, jossa yhdistyvät vinyylilattian ominaisuudet ja korkin pehmeys. Laminaatti on kestosuosikki ja valitsemalla parketin varmistaa asunnon säilyttävän arvonsa todella kauan. Myös joustovinyylimatto on edelleen varteenotettava vaihtoehto, niiden valikoima sekä yksityisasuntoihin että julkisiin tiloihin on RTV Puijon Värissä todella monipuolinen.
– Kannattaa tutustua rauhassa eri lattiapäällysteisiin, niiden ominaisuuksiin sekä laajaan lattiamateriaalivalikoimaamme. Pohdinnoissa RTV Puijon Värin väki auttaa mielellään, Kari Hiekkaranta vinkkaa.

Kevätpuuhiin Viherpisteen kautta

Kevät on kodissa ja puutarhassa puuhakasta aikaa. Aluejohtaja Juhani Bogdanow kertoo RTV Puijon Värin palvelevan ketterästi, kun nikkarointi ja puutarhahommat tulevat ajankohtaisiksi.
– Kun kevät kääntyy lämpimälle puolelleen, avaavat puu- ja rakennustarvikekauppamme sekä puutarhamyymälämme Viherpiste ovensa. Kuhunkin tuoteryhmään erikoistunut henkilökuntamme opastaa ja auttaa asiakasta löytämään juuri oikeat tarvikkeet, laitteet ja materiaalit. Olipa kyseessä uuden rakentaminen tai vanhan remontointi, meiltä löytyvät tarpeet, työkalut ja toimivat vinkit, Asiointi sujuu vaivattomasti, avaralla pihalla pääsee peräkärrynkin kanssa ajelemaan ilman konstikkaita vekslailuja, Bogdanow kertoo.
RTV Puijon Väri on osa yksityistä RTV-perheyritystä, joka toimii 29 paikkakunnalla. Itä-Suomessa RTV:llä on toimipisteet Kuopion lisäksi Iisalmessa, Varkaudessa ja Joensuussa.

Matto on edelleen varteenotettava vaihtoehto niin kotiin kuin julkisiinkin tiloihin, Laura Rönkkö vinkkaa.

p

RTV Itä-Suomi
Puijon Väri
Tehdaskatu 8, 70620 Kuopio
puh. 017 550 2600
RTV Varkaus
Käsityökatu 31, 78210 Varkaus
puh. 017 368 4040
RTV Iisalmi
Karjalankatu 36, 74120 Iisalmi
puh. 017 550 2670
RTV Joensuu
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
puh. 013 510 5600
www.rtv.fi