Mari Tuominiemi ja Asunto Oy Kuopion Arinapolku 1 vastaava työnjohtaja Arttu Leminen tutkivat asiakirjoja asukastarkastusten jäljiltä ja toteavat, että tulevat asukkaat ovat jälleen kerran olleet erittäin tyytyväisiä työn jälkeen.

Laadukkaat materiaalit ja korkeatasoinen työn jälki ovat PS-Tasotyön tunnusmerkkejä. Saaristokaupunkiin valmistuva Kuopion Keilanhuippu on hyvä esimerkki siitä sijoittajaystävällisestä asuntokohteesta.

Keskelle järvimaisemaa ja Jynkänvuoren ulkoilualueen lähelle on valmistumassa luhtitalokohde, jossa on paljon pieniä asuntoja.
– Olemme suunnitelleet Kuopion Keilanhuipun nimenomaan sijoittajien toiveet huomioiden ja kohteessa on paljon pieniä asuntoja. Sijoittajat ovatkin löytäneet kohteemme todella hyvin, Mari Tuominiemi PS-Kotivälityksestä kertoo.
Tällä hetkellä rakenteilla on neljä kohdetta ja viidennen kohteen työt ovat alkamassa. Monipuoliset kohteet palvelevat eri asiakaskuntia. Esimerkiksi Lehtoniemeen on suunnitteilla kerrostalokohde, jossa on monipuolisesti mielenkiintoisia, erikokoisia asuntoja tarjolla.
– Suunnittelemme rakennushankkeemme niin, että meillä on tarjota asiakkaille jatkuvasti niin isompia perheasuntoja kuin pieniä ensi- tai sijoitusasuntoja niin kerros, rivi- kuin luhtitalokohteissa.

Hyvä sana kiirii

Hyvä maine, yli kymmenen vuoden kokemus lukuisista kohteista ja kilpailukykyinen hinnoittelu on saanut sanan kiirimään asiakkaiden keskuudessa.
– Paikallisena toimijana pystymme pienten hallintokustannustenkin ansiosta tarjoamaan laadukkaita materiaaleja kilpailukykyiseen hintaan. Vakavaraisena toimijana pystymme myös tarjoamaan asiakkaalle edulliset rahoitusjärjestelyt.
Esimerkiksi taloyhtiölainan määrä on 70 prosenttia, joten vaikkapa sijoitusasuntoon pääsee käsiksi jo kohtuullisen pienellä aloitussummalla.

 

p

PS-Tasotyö Oy
Rakennusliike Pohjonen Oy
Kisällinkatu 15 A 6, 70780 Kuopio
puh. 040 518 8564
markus.pohjonen@ps-tasotyo.fi

Myynti: Mari Tuominiemi
PS-Kotivälitys Oy LKV
puh. 044 325 6742
mari.tuominiemi@ps-kotivalitys.fi