Kuopion Rakennus ja Asbesti rakensi tänä talvena Markku Miettisen luotsaamana hirsitalotyyppisen kesämökin kokonaispakettina alusta loppuun. Vasemmalla Ari Ruotsalainen.

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy tekee Pohjois-Savon alueella urakoita talonpystytyksistä asbestitöihin. Rakennusalan monipuolinen osaaja panostaa kustannustehokkaisiin, laajoihin kokonaisuuksiin.

Rakennustyöt, remontoinnit sekä saneeraukset ovat Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy:n ydinosaamista. Markku Miettinen on pitkän linjan rakennusalan ammattilainen, jonka palvelut ovat vuosi vuodelta monipuolistuneet ja toiminta on laajentunut koko Pohjois-Savon alueella.
– Uudisrakentaminen on meidän erikoisalaamme, toteutamme rakennusprojektin alusta loppuun saakka, alkaen kaivuutöistä ja maansiirrosta. Valmista tulee tyhjästä tontista aloittaen aina kattotöitä myöten. Nyt keväällä hommissa on seitsemän ammattimiestä ja kesällä tarvitaan väkeä lisää. Ammattiosaamiseen panostetaan ja niinpä työtavat, kalusto ja tarvittavat sertifikaatit pidetään ajan tasalla, Miettinen kertoo.

Asbesti aisoihin ammattitaidolla

Mikäli remontti- tai purkukohteen rakenteissa on asbestia, ne saa purkaa vain työhön koulutuksen saanut henkilö erityisvarustein. Asbesti paljastuu remontissa varmasti, asbestikartoitus on nykyään lakisääteinen toimenpide. Myös asbestikartoituksia tekevä Markku Miettinen kertoo, että asbestityöt tehdään asianmukaisin laittein ja lain vaatimalla tavalla.
– Asbestinpurkukoneiden huoltotilan käyttö on nykyään pakollista kaikille näitä töitä tekeville. Itselläni tämä asbestikoneiden huoltotila osastoineen on sekä kiinteä että siirrettävä. Konttimalli siirtyy tarpeen mukaan työmaalta toiselle, Miettinen kertoo.

p

Kuopion Rakennus ja Asbesti Oy
Nilsiäntie 4, 73300 Nilsiä
Markku Miettinen
puh. 040 572 8080
info@karakennus.fi