Diego Dalla Palman uusi kasvohoito uudistaa ihoa aivan uudenlaisella lähestymistavalla. Tervetuloa tutustumaan ja hankkimaan mieluisat lahjakortit pukinkonttiin, Sirpa Lyytinen muistuttaa.

Diego Dalla Palma Professional tunnetaan kauneudenhoidon edelläkävijänä. Nyt laadukas tuotemerkki on lanseerannut innovatiivisen, ihon uudistumista edesauttavan Resurface-hoitokäsittelyn, joka johtaa todistetusti näkyviin tuloksiin ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Hoito perustuu ihon kuorinnan ja kosteuttamisen yhdistelmään.
– On paljon hoitosarjoja, joissa ihoa uudistetaan pelkästään kuorimalla, mutta iholle ei anneta mitään takaisin. Resurface yhdistää kuorinnan ja kosteutuksen. Hoitosarja koostuu kotihoitotuotteista ja kuuden kerran hoitosarjasta, Sirpa Lyytinen kertoo.
Kuorintajakson jälkeen valitaan asiakkaan iholle kohdennettu hoito joko ihon juonteiden ja ikääntymisen merkkejä vastaan tai ihon värivirheiden tai aknearpien hoitoon.
Tuloksena on näkyvästi vähemmän juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa. Hoito tapahtuu ihon herkkää tasapainoa kunnioittaen ja ylläpitäen.

Kosteutusta iholle

Kauneushoitola Sirpa Lyytiseltä löytyy myös toinen Diego Dalla Palma Professionalin uutuushoitosarja. Moisturising -hoito kosteuttaa ja ravitsee ihoa moniulotteisesti ja palauttaa kiinteyden kuivalle iholle tavoitteena entistä nuorekkaampi ja terveempi iho. Uudet tuotteet on helppo tunnistaa uusista, värikoodatuista pakkauksista.

p

Kauneushoitola
Sirpa Lyytinen
Puijonkatu 15,
70100 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14, sop. mukaan
puh. 017 364 4797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
www.kauneushoitolasirpalyytinen.fi