Urmas Seppel ja Ada Kukonlehto tarkastamassa kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattioiden pinnoituksen lopputulosta.

US Saneeraus tekee huoneistoremontit takuutyönä lattiasta kattoon. Remonttitöiden monitaiturin viimeisin aluevaltaus on vanhojen lattioiden uudistaminen pinnoittamalla.

US Saneeraus uudistaa keittiöt, kylpyhuoneet ja muut kodin tilat avaimet käteen -periaatteella. Yritys tuntee materiaalit ja tekniikat perin pohjin ja kehittää osaamistaan jatkuvasti. Viimeksi yritys pätevöityi saksalaisen Dr. Schutz -lattiapinnoitusten tekijäksi, ensimmäisenä Kuopiossa.
– Pinnoitus on kustannustehokas vaihtoehto uuden lattiapinnan asentamiselle. Tämä on otettu hyvin vastaan, yrittäjä Urmas Seppel sanoo.
US Saneeraus on toiminut reilun kuuden vuoden ajan ja tullut tunnetuksi monitaitoisuudesta, laadukkaasta työn jäljestä ja täsmällisyydestä. Yrityksestä onkin tullut monen yksityisen ja yrityksen luottorakentaja, joka toteuttaa ammattitaidolla vaativatkin kohteet. Tällä hetkellä yritys työllistää parikymmentä rakennusalan osaajaa.

Kestävä ja helppohoitoinen

Dr. Schutz on vesipohjainen ja ympäristöystävällinen polyuretaanipinnoite. Sen avulla vanhasta ja kuluneesta lattiasta saadaan helposti ja nopeasti uudenveroinen.
– Käsiteltyä lattiaa on helppo hoitaa: vahausta ei enää tarvita, vaan ylläpidoksi riittää perussiivous.
Pinnoite soveltuu esimerkiksi muovimatoille, kumille, epoksille ja kvartsivinyylilaatoille, vinyyli- ja linoleumilattioille, ESD-lattioille ja mineraalisille lattioille. Ratkaisu sopii kodin kaikkiin tiloihin kylpyhuonetta myöten.
Menetelmällä voidaan uudistaa lattiat myös julkisissa kohteissa, koska pinnoitettu lattia kestää kovaakin rasitusta ja kemikaaleja. Kohteita ovat muun muassa liiketilat, ravintolat, virastot, teollisuushallit, koulut, päiväkodit, sairaalat ja varastot.
Pinnoitteeseen saa tarvittaessa R10 tai R11 mukaisen liukkaudeneston. Lisäaineita käyttämällä lattiasta voidaan tehdä standardien mukainen turvalattia tai sähköä johtava ESD-lattia.
Dr. Schutz -pinnoite on myös sisustajien mieleen. Värivaihtoehtoja on yli 170, ja pinnoitteen alle on mahdollista asentaa kuvioita, tekstejä ja logoja.

Kustannustehokas vaihtoehto

Dr. Schutz -pinnoitus on reilusti edullisempaa kuin kokonaan uuden lattian asentaminen; kustannuksia säästyy jopa 60 prosenttia.
Vanhaa lattiapintaa ei tarvitse purkaa, vaan se puhdistetaan ja hiotaan ennen käsittelyä. Seppel kertoo, että asennustyö käykin nopeasti: menetelmän avulla esimerkiksi kylpyhuoneen lattia saadaan uudistettua parissa päivässä. Myös liiketiloissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa kohteissa toiminta voi usein jatkua keskeytyksettä lattiapinnoituksen ajan.

p

US Saneeraus Oy
Volttikatu 3, 70700 Kuopio
puh. 045 890 0126
posti@ussaneeraus.fi
www.ussaneeraus.fi
Myös Facebookissa