Elina Kärkkäinen esittelee Desigualin näyttäviä talvitakkeja.

Carlsonin laaja muotivalikoima on monipuolistunut kuluvan vuoden aikana entisestään. Nyt Guessia, Desigualia, Liu Jota ja muita huippumerkkejä saa myös Carlsonilta.

Yksi Carlsonin uutuuksista on amerikkalainen Guess, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Guessia löytyy niin naisten kuin miestenkin vaateosastolta sekä kengistä ja laukuista.
– Merkkivalikoimia on laajennettu viime vuosina tavaratalon kaikilla osastoilla. Huippumerkkejä on tullut jo aiemmin lisää esimerkiksi kodinosastolle ja nyt myös muotiin, Elina Kärkkäinen kertoo.
Myös farkuissa löytyy entistä enemmän valikoimaa. Liu Jon peppua kohottavat farkut ovat yksi vuoden huippu-uutuuksista. Myös perinteikästä ja taas erittäin ajankohtaista Levi’stä saa niin naisten, miesten kuin lasten osastolta.
Carlson tunnetaan myös takkikauppana. Mittaviin valikoimiin on lisätty Desigualin talvitakit, ja merkkiä on saatavilla myös naisten ja lasten osastoilta.

Asiakkaat ensin

Carlson tunnetaan laadukkaasta palvelustaan.
– Asiakkaan tarpeet tulevan aina ensin. Palvelemme ammattitaidolla koko perheen: vanhemmat, lapset ja isovanhemmatkin.
Kiireisen ihmiset pelastus on Carlsonin personal shopping -palvelu.
– Minulle ja muille pukeutumisneuvojillemme voi varata henkilökohtaisen ajan. Autamme mielellämme asiakkaita löytämään juuri sopivankokoiset ja oman näköiset vaatteet.

p

Carlson Tavaratalo
Kauppakatu 36
ma – pe 9 – 20, la 9 – 17
puh. 020 742 7040
www.carlson.fi