Nykyaikaiset kuituperuukit ovat hyvin luonnollisen näköisiä. Hairlekiinin peruukkihuoneessa valikoimaan saa tutustua ajanvarauksella kaikessa rauhassa.

Kauppakeskus Minnan ensimmäisen kerroksen Hairlekiini on täyden palvelun parturi-
kampaamo, jonka valikoimiin kuuluvat normaalipalveluiden lisäksi myös monipuoliset erikoispalvelut.

Hairlekiinin uusi peruukkipalvelu toimii ajanvarauksella.
– Meillä on oma peruukkihuone, jossa mallistoihin voi tutustua ja peruukkeja sovittaa kaikessa rauhassa, yrittäjä Ritva Mäkinen ja parturi-kampaaja Hanna Poussu kertovat.
Aihe voi olla monelle arka esimerkiksi sairauden vuoksi, joten palvelu on henkilökohtaista ja hienotunteista. Vaihtoehtoja eri malleissa ja väreissä löytyy paljon. Kun mieleinen malli on löytynyt, palveluun kuuluu myös peruukin muokkaus, muotoilu ja huolto. Valikoimaan kuuluvat myös peruukin hoitotuotteet sekä oheistarvikkeet.
– Nykyaikaiset kuituperuukit ovat todella luonnollisia ja aidonnäköisiä. Peruukin pohja on läpikuultava, joten oma hiuspohja saadaan sieltä näkyviin. Peruukit ovat myös kevyitä ja helppohoitoisia.
Mäkinen ja Poussu muistuttavat, että peruukki sopii kaikille, esimerkiksi hentohiuksisille. Upea peruukki viimeistelee myös juhlatyylin.

Valmiina juhlaan!

Minnan Hairlekiinissa juhliin valmistautuminen onnistuu kokonaisvaltaisesti. Meikkauspalvelussa syntyy niin kevyempi arkimeikki kuin juhlameikki toiveiden mukaan.
– Käytössämme on laadukas Art Deco -sarja, joka on liikkeessämme myös kuluttajamyynnissä.
Luonnollisesti Hairlekiini toteuttaa myös upeat ja taidokkaat juhlakampaukset.
– Kannattaa myös kysyä pikakampauspalveluamme. Pika- tai lettikampaus ja arkimeikki syntyvät jo tunnissa. Se sopii vapaamuotoisiin juhliin tai silloin kun haluaa nopeasti piristystä ja kohennusta arkeen, Poussu kertoo.

p

Parturi-Kampaamo Hairlekiini
Kauppakeskus Minna, 1 krs.
Haapaniemenkatu 18, 70100 Kuopio
Puh. 017 263 3337
Puh. 017 263 3300
ma – pe 9 – 19, la 9 – 17
www.hairlekiini.fi/ajanvaraus
Myös Facebookissa