Erikoishammasteknikko Satu Koskela käyttää proteeseissa luonnollisia, laadukkaita hammassarjoja. Tänä syksynä hän oli tutustumassa uuteen hammassarjaan Saksassa.

Erikoishammasteknikko Satu Koskela valmistaa ja huoltaa hammasproteesit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kun palvelu pelaa ja työn jälki on laadukasta, kiirii myös sana suusta suuhun. Näin on käynyt erikoishammasteknikko Satu Koskelalle, jonka yritys täyttää tänä vuonna kolme vuotta.
– Kuuntelen ja kyselen asiakkaan toiveita. Asiakas on kuitenkin se, joka proteesia käyttää, Koskela kertoo.
Kaikkiaan hän on toiminut erikoishammasteknikkona 12 vuotta, joten ammattitaitoa löytyy. Lisäoppia Koskela haki viime syksynä Saksasta, jossa oli tutustumassa uuteen, nimenomaan erikoishammasteknikoille suunnattuun hammassarjaan.
– Minulla on käytössäni hyvät, luonnollisen näköiset tuotteet, mutta aina pitää oppia uutta ja etsiä vaihtoehtoja erilaisille asiakkaille.

Päivystys koko kesän

Koskela valmistaa ja huoltaa hammasproteeseja sekä hammassuojia. Proteesien tekoon kannattaa varata aikaa pari viikkoa. Kiireellisestikin proteesit toki onnistuvat, mutta on aina parempi, jos aikaa on enemmän –  myös proteesien testaamiseen. Usein niihin nimittäin tarvitaan vielä pientä hienosäätöä. Jos siis mielii uusia hampaat kesän juhliin, kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä.
– Päivystän kokon kesän ajan, joten minuun voi olla yhteydessä nopeallakin aikataululla. Aina on kuitenkin mukavampi asiakkaankin kannalta, jos proteesien kanssa ei ole kiire, Koskela muistuttaa.

p

Erikoishammasteknikko
Satu Koskela
Suokatu 16, 70100 Kuopio
puh. 044 553 3535
eht@satukoskela.fi
www.satukoskela.fi