Noora Remes (vas.) ja Meri Sandell ovat Pieneläinvastaanotto Punaturkin uudet kasvot.

Punaturkin pieneläinvastaanotolla näkyy uusia iloisia kasvoja. Eläinlääkärit Meri Sandell ja Noora Remes aloittivat työt marraskuun alussa. Talven aikana lemmikinomistajia muistetaan monilla eri kampanjoilla.

Marraskuun alussa Punaturkissa aloitti kaksi uutta lääkäriä. Meri Sandell tulee näillä näkymin hoitamaan potilaita vuoden ajan. Noora Remes on puolestaan Punaturkissa tammikuun loppuun. Remes on erikoistumassa eksoottisten eläinten hoitoon, joten nyt on oiva tilaisuus tuoda eksoottiset lemmikit kuten linnut, matelijat, käärmeet ja liskot eläinlääkärin tarkistettavaksi.

Talven tapahtumakuukaudet

Joulukuussa on perinteisen Punaturkin joulukalenterin aika. Juhlavuoden kunniaksi pieneläinvastaanotto muistaa asiakkaitaan erityisen muhkein kalenteriyllätyksin.
– Joulukalenterin luukku avautuu Facebook-sivuillamme joka aamu kello kahdeksaan mennessä, jolloin voi käydä tarkistamassa päivittäiset tarjoukset, toimitusjohtaja Jaana Auvinen kertoo.
Tammi-helmikuussa keskitytään ihopotilaisiin. Yhteistyökumppanina on Specific ja ihon terveyteen suunnatut ruoat, shampoot ja muut tuotteet ovat -25 prosentin alennuksessa. Teemaan liittyen Punaturkin sivuilla julkaistaan tarkempi tapahtumakuukauden kuvaus ja tarjoukset lähempänä ajankohtaa.
– Maaliskuun alussa on vuorossa kissojen sterilointikampanja. Kampanjapäivinä teemme sterilointeja alennettuun hintaan ja myös rokotuksesta on silloin tarjous. Sterilointiin kannattaa varata aika hyvissä ajoin. Avaamme ajanvarauksen alkuvuoden aikana, kun leikkauspäivät on julkistettu.

p

Pieneläinvastaanotto
Punaturkki
Satamakatu 2, 70100 Kuopio
ma – to 8 – 18, pe 8 – 16
puh. 017 262 8890
info@punaturkki.fi
Tiedustelut ja ilmoittautumiset luennoille ja kursseille:
jaana.auvinen@punaturkki.fi
www.punaturkki.fi
Myös Facebookissa