Pizzeria Väinön saliin mahtuu puolensataa asiakasta yhdellä kertaa. Tervetuloa pizzalle tai
muuten herkuttelemaan, Raimo Rantala toivottaa.

Pizzeria Väinö Kuopion rautatieasemalla on monipuolinen ruokapaikka, jonka monipuolisissa tiloissa onnistuvat myös kokoukset ja juhlat. Herkullisen pizzan lisäksi tarjolla on raikkaita salaatteja, uunituoreita leivonnaisia ja maittavia keittolounaita.

Jo aamuseitsemältä Väinössä on tarjolla hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyinen aamupala. Lounaspizza välillä 10.30 – 14 on hinnoiteltu kuluttajaystävällisesti, hinnat ovat alkaen 6.90 ja limppari tai salaatti tai kahvi kuuluvat samaan hintaan. Monipuolisen salaattipöydän antimet ovat saavuttaneet nekin suuren suosion. Pizzeria Väinön yrittäjä Raimo Rantala, pizzaa jo vuodesta 1989 valmistanut kokenut keittiökettu panostaa monipuolisuuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.
– Salaattipöytään kannattaa satsata, tarjolla on aina tuore ja raikas kattaus monipuolisin lisukkein. Suosimme paikallisia yhteistyökumppaneita, hyvänä esimerkkinä Piirakka & Pulikka. Sen suussa sulavat korvapuustit ovat lajissaan sitä parempaa purtavaa kahvin kanssa tai vaikka viemisiksi. Myös erikoisruokavalioita noudattavat syövät Väinössä hyvin. Vegaaneilta ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavilta on keittiömme saanut kiittävät palautteet, Rantala kertoo.

Viihtyisät tilat yksityistilaisuuksiin

Rautatieaseman ravintola ja Pizzeria Väinö on huomattavasti monipuolisempi ravintola kuin normipizzeria. Pelkästään pääsaliin mahtuu puolensataa asiakasta ja lisäksi varattavissa on 80 neliön tunnelmallinen kokouskabinetti oheispalveluineen. Raimo Rantala kannustaa tutustumaan rautatieaseman uudistuneisiin ravintolapalveluihin ja tiloihin.
– Usein saamme palvella asiakasta, jonka muistikuvat asemaravintolasta ovat vuosien takaa. Nyt uudistuneissa, siisteissä ja avarissa tiloissa on ilo palvella niin kaupunkilaisia kuin matkalla oleviakin. Tilamme sopivat myös yksityistilaisuuksiin ja kabinetin puolella onnistuvat niin perhejuhlat kuin pikkujoulutkin sekä kokoukset. Myös majoitusta löytyy samalta tiskiltä. Kehitämme palvelutarjontaamme edelleen asiakkaitamme kuunnellen, tervetuloa Väinöön tutustumaan ja herkuttelemaan!

p

Pizzeria Väinö
Asemakatu 1, 70100 Kuopio
puh. 040 0405252
ma – to klo 7 – 18.30, pe 7 – 19,
la klo 8 – 19, su klo 9 – 19
Pizzauuni kuumana klo 10.30 – 18
ja pe – la klo 10.30 – 19
www.pizzeriavaino.fi
Meidät löydät myös facebookista