Raimo Rantalan valmistamia aitosavolaisia pizzoja saa nyt Nilsiän keskustasta.

Pizzeria Väinö muutti kesällä majaansa ja Kuopion rautatieasemalta katosivat Väinön kyltit. Pizzan ystävät arvuuttelivat uutta paikkaa ja Savon XPressin kesänumeron yleisökilpailu puhututti. Yksi vinkki annettiin, uusi paikka olisi lähempänä keskustaa. Se pitikin paikkansa, mutta Pizzeria Väinö yllätti ja avasi ovensa 11.heinäkuuta lähellä Nilsiän keskustaa.

Tervetullut paluumuuttaja

Savolaisen pizzanpaiston ”grand old man” Raimo Rantala kertoo kesän tapahtumista.
– Etsin uutta paikkaa Kuopion ydinkeskustasta todella aktiivisesti, mutta valitettavasti oikeaa kiinteistöä ei siinä aikataulussa löytynyt. Tavoitteeni oli tarjota hyvää pizzaa ottavalla paikalla keskustassa. Siinä vaiheessa tuli tieto tästä mainiosta tilasta Dooriksen pubin paikalla, keskellä Nilsiää ja sopivasti Tahkon asiakkaiden matkan varrella. Päätös oli lopulta helppo. Valmis asiakaskunta oli odottamassa ja moni kiinteistöön liittyvä kustannuserä oli täällä halvempi, Raimo vertailee pizzanpaiston lomassa ja heittää lämpimät kiitokset remontissa auttaneille ystäville ja kylänmiehille.

Tuttu pizzaperhe ja edullinen lounas

Pizzeria Väinön lista on edelleen täsmälleen sama kuin aiemminkin. Maukkaita klassikoita saa pitkälle iltaan, torstaista sunnuntaihin aina iltayhdeksään ja muulloinkin iltaseitsemään. Lounaspizzan limun tai kahvin kera saa edulliseen hintaan alkaen 7.40 euroa puoli yhdestätoista iltapäivän kello kahteen.

p

Pizzeria Väinö
Kirkonmäentie 2, 73300 Nilsiä
puh. 0400 403 787
ma – ke 10.30 – 19, to – pe 10.30 – 21
la – su 12 – 21
www.pizzeriavaino.fi