Asiakaspalvelu on tiimityötä. Best Caravanilla myynti ja huolto huolehtivat asiakkaasta yhdessä. Kuvassa (vas.) Jukka Niskanen, Hannu Vartiainen, Matti Kivimäki, Tuija Korhonen, Reijo Jauhiainen, Jouni Jauhiainen ja Jari Tarvainen.

Karavaanarin vapaudesta pääsee nauttimaan huolia vailla, kun alla on mukava, hyvin huollettu kulkupeli ja kyydissä kaikki tarvittava.

Best Caravanin Kuopion liike tarjoaa huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Valmistajan määräämät tiiveystarkastukset huolto tekee liikkeen edustamille merkeille.
Noin 600 neliön huoltotiloissa työskentelee vakituisesti kaksi ja kesäisin kolme kokenutta asentajaa. Kesät ovat edelleen matkailuautoilun sesonkiaikaa, ja silloin huollolta kysytään nopeutta.
– Kun matkailuauton jääkaappi on juhannuksena lyöty täyteen ruokaa ja huomataan, että kaappi ei toimi, meidän pitää olla valmiita korjaamaan se heti, Matti Kivimäki kertoo.
Jos tien päällä sattuu yllättäviä ongelmia, matkailuautoilijoita auttavat Best Caravanin muut liikkeet ja kattava huoltoverkosto. Se ulottuu Helsingistä Rovaniemelle, ja onpa yksi sopimuskorjaamo Espanjan Malagassa saakka.

Tarvikkeet marketista

Kuopion liikkeessä asiakkaita palvelee myös tarvikemarket, jossa on monipuolinen valikoima laadukkaita retkeilyvarusteita ja varaosia. Suoraan hyllystä on saatavana muun muassa astioita, telttoja ja markiiseja, hanoja ja vesiletkuja sekä kemikaaleja.
Ostoksille on helppo poiketa moottoritieltä Pitkälahden liittymän kohdalta. Liikkeen yhteydessä on myös pesukatu kanta-asiakkaille ja paikoitustilaa matkailijoille.
– Moni pistäytyy meillä ohikulkumatkalla tutustumassa liikkeeseen ja vaihtamassa kuulumiset. Toivotamme kaikki tervetulleiksi, Matti Kivimäki ja Reijo Jauhiainen sanovat.

Se oikea jokaiselle

Kokenut karavaanari on valmis satsaamaan harrastukseensa. Hän arvostaa vapautta ja haluaa hyvin varustellun matkailuauton tai -vaunun, joka käy vapaa-ajan kodista.
Yhä useamman valinta osuu matkailuautoon. Autot ovat ajomukavuutensa puolesta jopa henkilöautoja edellä, ja tilankäyttö on kerrassaan nerokasta. Uudemmat matkailuautot sopivat erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön.
– Varusteilla autosta saa sellaisen kuin haluaa. Varusteita asennetaankin enemmän kuin ennen, Reijo Jauhiainen toteaa.
Best Caravanin valikoimassa on matkailuautoja ja -vaunuja jokaisesta hintaluokasta. Edustuksessa ovat laadukkaat saksalaiset Concorde, Carthago, Hobby, Dethleffs, Sunlight, Globecar ja Dreamer sekä ranskalainen Rapido.
Myös vaihdokkeja on joka makuun. Erityisen kysyttyjä ovat vuokrauskäytöstä vapautuvat autot, jotka tulevat vähän ajettuina myyntiin syksyisin. Vuokrauspalvelua tarjoavat Hyvinkäällä ja Rovaniemellä sijaitsevat Best Caravanin toimipisteet.


Olipa ongelma iso tai pieni, Best Caravanin huolto auttaa takaisin tien päälle

p

Best Caravan
Miiluranta 1, 70800 Kuopio
Myynti ma – pe 9 – 17, la 10 – 14 tai
sopimuksen mukaan
Huolto ma – pe 8 – 16
puh. 010 832 4527
www.bestcaravan.fi