AMT- ja Sting-veneet ovat jälleen Kuopiossa, Timo Heiskanen (vas.), Janne Hattunen ja Atso Heiskanen esittelevät.

Yritys myy ja huoltaa veneitä, perämoottoreita, moottoripyöriä ja mönkijöitä Kaivotiellä Kuopiossa. Varusteet ja varaosat löytyvät samasta pisteestä.

Kone & Vene Centerin omistajat Janne Hattunen, Timo Heiskanen ja pääasiassa huoltoihin keskittynyt Atso Heiskanen ovat laittaneet tuulemaan. Tarjolla on hyvä tuotevalikoima niin veneitä, moottoripyöriä kuin muitakin moottorilla toimivia kulkupelejä ja alan varusteita.

Uutuuksina AMT ja Sting

Kuopiossa on jälleen myynnissä kotimaiset AMT-veneet ja norjalaiset Sting-uutuusveneet, kun Kone & Vene Center on ottanut ne valikoimiinsa. AMT-mallistoon on tarjolla Honda-ulkolaitamoottorit, Stingeihin Evinrudet. Liikkeessä on myynnissä myös laaja valikoima Suzuki-perämoottoreita.
– Molemmat venemallistot ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta muun muassa laatunsa, hyvän suunnittelunsa ja käytettävyytensä ansiosta. Eri käyttötarkoituksiin on erilaisia vaihtoehtoja ja myös ”yleisveneitä” on tarjolla, Timo Heiskanen kertoo.
– Otamme käytettyjä veneitä ja moottoreita vaihdossa ja meillä on myös välitysmyynnissä veneitä ja moottoripyöriä.
Lisäksi yritys myy Suzuki- ja KTM-moottoripyöriä, varaosia sekä moottoripyörävarusteita ja tekee pyörän huoltoja. Janne Hattusen mukaan myös käytettyjen moottoripyörien kysyntä on nyt varsin vilkasta. Niin matkapyörä- kuin motocross-harrastajia on Kuopion alueella melko paljon.

Mönkijöitä ja kelkkoja

Monikäyttöisten mönkijöiden suosio on kasvussa. Ammattikäytön lisäksi niillä hoituvat puiden haku, mökkiremontin kuljetukset, lumityöt, auraukset sekä huviajelut. Kone & Vene Center myy Polaris-mönkijöitä ja huoltaa niitä ja muitakin merkkejä.
– Rattiohjattava mönkijä on mopoauton turvallinen ja monikäyttöinen kilpailija. Mönkijöiden maastoliikkuvuutta voi vielä lisätä huomattavasti, kun alle laitetaan kumitelat, Atso Heiskanen esittelee.
Kone & Vene Centerin valikoimiin kuuluvat myös Polaris-moottorikelkat.

p

Kone & Vene Center
Kaivotie 23
70700 Kuopio
puh. 020 743 3080
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
info@konevenecenter.fi
konevenecenter.fi