Tällä Hondalla kelpaa kurvailla kesäteille, Jussi Hartikainen ja Sami Törrönen toteavat juuri liikkeeseen saapuneen menopelin kyydissä.

Moto3 Oy on käytettyjen vapaa-ajan koneiden kauppaan erikoistunut osto- ja myyntiliike Kuopion Kolmisopessa. Veneitä, moottoripyöriä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja myydään tasaiseen tahtiin ympäri vuoden ja laadukkaiden menopelien monipuolinen valikoima päivittyy koko ajan.

Moto3 keskittyy pelkkään konekauppaan ja varmistaa näin parhaan mahdollisen palvelun niin ostajille kuin myyjillekin. Jussi Hartikainen kertoo Moto3:n syntyneen todelliseen tarpeeseen. Viime marraskuussa avattu riippumaton vapaa-ajankonekauppa on otettu todella hyvin vastaan. Kauppaa tehdään oivallisella liikepaikalla Kolmisopessa, samassa liiketilassa missä aikaisemmin toimi Musti ja Mirri.
– Toimintakonseptimme on mahdollisimman selkeä. Myymme ja ostamme tavaraa jolle on kysyntää, ajoon valmiita vehkeitä käypään hintaan yksityisiltä. Emme toimi hakuagenttina ajopeliä etsiville, mutta joissain tapauksissa olemme kokeneet asiakkaan kanssa yhteistuumin järkevimmäksi päätyä suoran oston sijaan myyntitilikauppaan. Ostamme tavaraa sisään ja myymme ulos niin että hinta-laatusuhde täsmää. Esimerkiksi moottoripyöriä on myynnissä tonnin hintaisista yli 20 000 euron kulkupeleihin, Hartikainen kertoo.
Viereisillä tonteilla tehdään paljon autokauppaa, niinpä Moto3 keskittyykin suosiolla muihin ajopeleihin.
– Käytetyn auton kauppaa tehdään paljon, mutta vapaa-ajan konekaupassa käytettyjen erikoisliikkeitä on todella harvassa. Vaihdossa tulevat autot ohjaamme yhteistyökumppaneille, Hartikainen linjaa.
Pitkäjänteistä ja reilua kauppaa
Suhdanneherkällä toimialalla uudenlaisen konseptin täytyy erottua vahvasti edukseen menestyäkseen. Moto3 satsaa korostetun voimakkaasti avoimeen ja rehtiin tapaan käydä kauppaa. Pesäero menneiden vuosikymmenten vaihtopihoihin halutaan tehdä mahdollisimman selväksi. Vanha takavalo-vertaus ei enää toimi, moderniin reilun pelin kauppaan tullaan uudestaankin ja pitkät asiakassuhteet perustuvat aina ansaittuun luottamukseen.
– Perinteiseen ajatteluun peilattuna olemme jopa liiankin rehellisiä. Jos asiakas sattuu ihmettelemään vaikkapa moottoripyörän edullista hintaa, kerromme kyllä suoraan jos odotettavissa on korjauksia tai joku osa on käyttöikänsä päässä. Hintaan vaikuttavat tekijät kerromme suoraan ja vastaamme kaikista tuotteistamme mitä myymme, Hartikainen lupaa.

Joustavaa palvelua eri asiakasryhmille

Yrittäjät Jussi Hartikainen ja Sami Törrönen ovat tulleet kevään mittaan tutuiksi niin maalla kuin vesistöillä liikkuvien asiakkaiden kanssa. Eri asiakasryhmillä on omat toiveensa, joihin asiakaspalveluun panostava Moto3 vastaa vuosien kokemuksella.
– Sisävesillä vene on monelle välttämätön kulkuväline liikuttaessa vaikkapa saaressa olevalle mökille. Moottoripyörä puolestaan on pääsääntöisesti puhdas vapaa-ajan kulkuväline, johon liittyy paljon elämyksellisyyttä. Sitä on myös moottorikelkkailussa, mutta Savossa pääpaino alkaa olla työkelkoissa. Harrastekelkkailu on talvien lyhentyessä siirtymässä pikkuhiljaa pohjoisemmaksi, Törrönen vertailee.
Moto3 tarjoaa joustavat rahoitusvaihtoehdot kaikille tuotteille ajoneuvon iästä, hinnasta tai luokasta riippumatta. Nopean luottopäätöksen saa jo myymälässä, kaskopakkoa ei ole, laitteen saa heti mukaan ja omiin nimiin ja useasti jopa ilman käsirahaa. Myös isompien hankintojen rahoitus onnistuu joustavasti. Käsiraha on kohteesta riippuen 0-30 prosenttia ja usein myös vaihdokki käy käsirahasta. Luoton vakuutena toimii ostettu ajoneuvo eli kaupanteko on Moto3:lla sujuvaa ja rehtiä.

Avarissa liiketiloissa on mukava tutustua monenkokoisiin ajoneuvoihin veneistä skootteriin. Valikoimaamme voi tutustua myös netissä ja facebookista löydät myös kovia tarjouksia, Jussi ja Sami vinkkaavat.

p

Moto3
Suvannontie 1, 70780 Kuopio
puh. 044 468 6113
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
osto@moto3.fi
www.moto3.fi
Olemme myös Facebookissa!