SM-KaraokeStarat kilpailevat viidessä sarjassa. Tässä vuoden 2018 kolme parasta sarjasta miesjuniorit: Jukka Katajala Vantaalta, Antti Nissinen Utajärveltä ja Toni Kulmala Urjalasta.


Kuopiolainen Viihdekoukku Oy on jo yksitoista vuotta laulattanut, tanssittanut ja viihdyttänyt eri puolilla Suomea ja kauempanakin. Karaoke- ja DJ-palvelut ovat yrityksen kovaa ydinluuta, mutta osaaminen ulottuu aina äänentoistosta ja laitevuokrauksesta ovimiehiin. Arto Loukkola on kokenut ohjelmatoimiston vetäjä, jonka idearikkaus ja kilometrejä pelkäämätön asenne on synnyttänyt maamme viihdekenttään elinvoimaisia tapahtumia. Viihdekoukun viime vuosien näkyvimpiä ohjelmanumeroita on Suomen suurin karaokekilpailu, SM-KaraokeStarat kiertue. Kisaan osallistui tänä vuonna kaikkiaan yli 1300 laulajaa ja aluefinaaleihin Kuopioon, Vantaalle, Poriin ja Ouluun karsittiin laulajia peräti 113 eri paikkakunnalta.

Kovimmat karaokelaulajat kokoontuvat Kuopioon

– Kausi 2019 on jo viides ja kisa laajenee vuosi vuodelta. Karsintakisojen pitopaikoiksi halukkaita ilmoittautuu koko ajan ja joka vuosi nostaa esille uusia laulajia. Osakisat keräävät aina tuvan täyteen ja laulajia motivoivat loistavat palkinnot autoista Turkin lomamatkoihin. Sen verran pitää koti-Kuopioon päin vetää, että finaalilaulut lauletaan tänäkin vuonna Rauhalahdessa, Artsi kertoo.
Viihdekoukku Oy on vuosien varrella ollut ja on jatkossakin mukana myös lukuisissa hyväntekeväisyysprojekteissa kehitysvammajärjestöjen kanssa. Yrityksen sponsorointikohteita ovat esimerkiksi Kettulan koulu, KuLS, KalPa, Kuopion Riento ja uusimpana Kuopion Steelersien naisjoukkue.

p

Viihdekoukku Oy
Kullervonkatu 31 B11, 70500 KUOPIO
Arto Loukkola
puh. 044 529 56 11
kapteeni@viihdekoukku.fi
www.viihdekoukku.fi