Viiksen hyvinvointipalveluihin kuuluvat trimmaukset, pesut, kynnen leikkaukset sekä ultraäänihammashoito. Hoitohuoneessa työskentelee parhaillaan harjoittelija Saara Kouvalainen Laila-koiran kanssa.

Lemmikkikeskus Viiksessä eläimiä hoidetaan suurella sydämellä. Monipuolisiin palveluihin kuuluvat muun muassa lemmikkien täysihoito, hyvinvointipalvelut sekä vapaaehtoinen eläinsuojelutyö.

Lemmikkikeskus Viiksi sijaitsee Kurkimäessä. Hoitolaan ovat tervetulleita niin koirat ja kissat kuin kanit, fretit ja marsutkin.
– Lemmikkien lisäksi meillä on Suomen Opaskoirakoulun opaskoirien ja pentueiden sekä poliisin ja puolustusvoimien virkakoirien lomahoito, yrittäjä Mira Koponen kertoo.
Monipuoliset tilat soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koirille on sekä perus- että isoja huoneita, pentuhuoneita ja perhehuoneita. Jokaisesta huoneesta pääsee ulkoilemaan omaan ulkotarhaan. Lisäksi koirien kanssa tehdään hihnalenkkejä ja lisäpalveluna metsälenkkejä.
– Koirat pääsevät myös ulkoilemaan vapaana turvallisissa, isoissa ja aidatuissa koiratarhoissa. Laajat tilat mahdollistavat myös haastavien koirien majoittamisen.

Monipuoliset hoito- ja hyvinvointipalvelut lemmikeille

Kissojen tilaviin huoneisiin mahtuu tarvittaessa useampikin saman perheen kissa. Osasta huoneista pääsee ulkoilemaan katetulle terassille.
– Nämä huoneet ovat todella suosittuja erityisesti loma-aikoina, joten ne kannattaa varata ajoissa. Muuten meiltä löytyy tilaa nopeallakin varoitusajalla. Hoitovaraus kannattaa tehdä Viiksen kotisivuilla lomakkeen kautta. Pidemmistä hoitojaksoista ja saman perheen useamman lemmikin hoidosta voi pyytää tarjouksen.
Palveluihimme kuuluvat kuljetuspalvelut, joten voimme noutaa ja tuoda lemmikin kotiin tai käyttää tarvittaessa eläinlääkärissä hoidon aikana.

Kaikki eläimet ovat samanarvoisia

Viiksi on aktiivisesti mukana vapaaehtoisessa eläinsuojelutyössä ja ottaa vastaan huostaan otettuja sekä uutta kotia etsiviä eläimiä. Lemmikkikeskuksella on Varkauden, Leppävirran ja Joroisen löytöeläinvastaanotto.
– Teemme paljon vapaaehtoista eläinsuojelutyötä useiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä järjestetään valtakunnallisen Miljoona mikrosirua -kampanjan tapahtumia, joissa sirutetaan omakustannehintaan lemmikkejä.
Viiksessä eläimiä hoidetaankin sydämellä ja ammattitaidolla. Koposella itsellään on takanaan pitkä ura niin lemmikkihoitolayrittäjänä kuin eläinsuojeluvalvojanakin. Myös Viiksen neljä työntekijää ovat kaikki koulutukseltaan eläintenhoitajia.
– Olosuhteet ja hoito järjestetään niin, että lemmikit viihtyvät meillä hyvin. Ujoille ja aroille koirille vieras ympäristö usein jopa lisää itseluottamusta.

 

p

Lemmikkikeskus
Viiksi
Kurkimäentie 1130, 71480 Kurkimäki
puh. 044 056 400
info@viiksi.fi
www.viiksi.fi