Palveleva pullamobii, kahviteltta ja tarjottavat takavaat onnistuneen tapahtumatarjoilun.

Keltainen Aeto Pullamobiili huomataan. Pyörillä kulkeva kahvikioski on siellä missä sinäkin ja tekee tapahtuman kahvituksen järjestämisestä entistä helpompaa.
Aetoleipurin yrittäjät Hanna Niskanen ja Markku Kiiskinen kertovat, että Pullamobiili on otettu vastaan erittäin hyvin. Kokemusta on kerätty niin isoista yleisötapahtumista kuin Kuopion toriltakin, ja auto on näyttänyt toimivuutensa. Kapasiteettia tarjoiluihin riittää isollekin väkimäärälle.
– Pullamobiili soveltuu erinomaisesti yritysten syntymäpäiville, avajaisiin ja tapahtumiin. Tuomme paikalle auton, tarjottavat ja henkilökunnan, joten koko paketti tulee samasta paikasta, Niskanen kertoo.
Kahvin lisäksi tarjolla voi olla kakkua, pullaa, makeaa tai suolaista leivonnaista, aivan miten sovitaan.
– Pikkujoulukaudella kahvin ohella voi tarjota myös vaikkapa glögiä.
Myös järjestöjen ja yritysten järjestämiin tapahtumiin Pullamobiili kurvaa mielellään.

Kahvikuppi käteen -periaate

Pullamobiilin lisäksi palveluun kuuluu kahviteltta. Reilun kokoiseen 5x8 metrin telttaan mahtuu tarvittaessa myös vaikkapa makkaranpaistaja grilleineen.
Kun samaan pakettiin kuuluu auto, tarjottavat ja henkilö ja vielä telttakin, ei kahvituksen järjestäminen voisi helpompaa olla.
– Tarjoamme tarjoilun kahvikuppi- ja pullalautanen käteen -periaatteella! Hyödynnä edullinen kokonaispakettimme ja syystarjouksemme ja varaa Pullamobiili ajoissa omaan tilaisuuteesi, Markku Kiiskinen muistuttaa.

 

p

Aetoleipuri Oy
Julkulan Leipomo
Puijonsarventie 20, 70260 Kuopio
puh. 050 919 6973
ma – pe 8 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi

Aeto Myymälä-Kahvila
Sammakkolammentie 6,
70200 Kuopio
puh. 050 919 6974
ma – pe 9 – 17
toimisto@aeto.fi
www.aeto.fi