Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

2000 vaihtoautoa Kallantiellä

Autot, veneet ja moottoripyörät

Laadukkaasta vaihtoautovalikoimastamme löytyy sopiva ajopeli kaikille kukkaroille ja vaativaankin makuun, Tapani Roivainen lupaa.

Kun hakusessa on laadukas vaihtoauto, joka on kuntotarkastettu ja saa myös takuun, Laakkosen valikoimista löytyy varmasti sopiva auto. Kuopiossa Kallantiellä tehdään vaihtoautokauppaa moderniin tapaan, henkilökohtaista asiakaspalvelua unohtamatta.

Laakkonen on Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju, joka edustaa kahdeksan automerkkiä ja jolla on 25 täyden palvelun autotaloa eri puolilla Suomea. Kuopiossa Kallantieltä löytyvät Laakkosen kattavat palvelut, joihin kuuluu perinteisesti myös runsas valikoima laadukkaita vaihtoautoja.

Vaihtoauton etsintä
on nyt helppoa

Internetin kautta vaihtoautoihin tutustutaan jo kotisohvalla, perinteinen autoliikkeissä kiertely ja heräteostokset ovat jääneet vähemmälle. Kun asiakas tulee liikkeeseen, hänellä usein on jo mielessä joku tietty auto.
– Laakkosella tämä kuvio toimii loistavasti, tarjolla täällä Kallantiellä on koko Laakkosen tuhansien autojen vaihtoautovalikoima. Kaupat onnistuvat Kuopiossa kaikkien Laakkosen myyntipisteiden autoista, eli palvelu pelaa sujuvasti asiakkaan eduksi. Kauppoja ei todellakaan tarvitse tehdä summassa, vaikka esivalintaa olisikin tehty netissä, autokauppaa jo vuodesta 1986 tehnyt myyntipäällikkö Tapani Roivainen kertoo.

Takuukilometrejä kuntotarkastetulla laatuvaihdokilla

Kaikille Laakkosen vaihtoautoille tehdään perusteellinen ja puolueeton kuntokartoitus Autotohtorin toimesta. Tutkimus kartoittaa auton kunnon monipuolisesti alustan ja korirakenteiden kunnon selvityksestä aina valitsimien ja sähkölaitteiden toimivuuden varmistamiseen. Kuntoarviossa tutkitaan muun muassa moottori, ympäristöhaitat, jarrujärjestelmät, voimansiirtolaitteet, akselistot, pyörät ja jousitus, ohjauslaitteet, alusta ja korirakenteet, valaisimet ja sähkölaitteet, ajettavuus, hallintalaitteet ja sisätilat.
– Tehdastakuun alaisissa vaihtoautoissa tehdastakuu on voimassa valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Lisäksi kaikkiin enintään viisi vuotta vanhoihin ja 120 000 km ajettuihin vaihtoautoihin on saatavilla Laakkonen Turva -palvelu, joka kattaa korjauskulut teknisistä vioista ja vastaa käytännössä uuden auton takuuta 12 kk:n/20 000 kilometrin osalta. Luvassa on siis huolettomia kilometrejä, Tapani Roivainen lupaa.

Antti is back

”Tuorein” tulokas Laakkonen Kuopion myyntitiimissä on Antti Roth, joka on Laakkosen asiakkaille tuttu jo monen vuoden ajalta. Muutaman kuukauden kierros muilla tonteilla on nyt ohi ja Antti on palannut tuttuun hommaan Kallantielle, palvelemaan asiakkaita Mazdan, Opelin ja vaihtoautojen merkeissä.
– Huippubrändit ja Laakkosen luottotiimi luovat edellytykset toteuttaa niitä periaatteita, joiden kautta olen tätä työtä tehnyt yli kolmekymmentä vuotta. Asiakkaan luottamus mahdollistaa jopa vuosikymmenien yhteistyön. Voi olla, että automerkit ja -liikkeet vaihtuvat, mutta yhteistyötä tehdään oman luottomyyjän kanssa. ”Asiakas ei välitä kuinka paljon myyjä tietää, mutta asiakas tietää kuinka paljon myyjä välittää”, on ollut Antin mottona pitkällä ja ansiokkaalla uralla.

p
Laakkonen Kuopio

Kallantie 10 – 12
70400 Kuopio
Automyynti
ma – pe 9 – 17
la 10 – 15
Vaihtoautot
puh. 010 309 6150
BMW
puh. 010 309 6190
Mazda
puh. 010 309 6180
Opel
puh. 010 309 6155
www.laakkonen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.